Storklubbens fans er rasende etter at ratingene til FIFA 18 ble kjent

EA Sports har begynt å lette litt på lokket rundt FIFA 18, som kommer senere i september. Poengsummen til Liverpools angrepsstjerne Sadio Mané har selvfølgelig satt sinnene i kok blant de rødes fans.

Senegalesiske Mané har vært en av Liverpools beste spillere siden han signerte for klubben i fjor sommer. Den 25 år gamle senegaleseren har også startet denne sesongen glimrende. Han står med tre mål på Liverpools tre første Premier League-kamper.

Men Liverpool-fansen er alt fra fornøyde. De har nemlig sett EAs rangering av Manés virtuelle klone, på FIFA 18, som blir lansert 29. september. Der har angriperen fått en poengsum, eller «overall rating» på «bare» 84. Dette har gjort fansen svært misfornøyde med EA.

Flere reagerer på at Manchester Uniteds Henrikh Mkhitaryan og Manchester Citys İlkay Gündoğan er rangert høyre, begge med en rating på 85.

Flere betegner rangeringen av Mané som «en vits» og mener det er en skam at EA Sports ikke har gitt han en høyere score. Det gjenstår å se om utvikleren kommer med en snar oppdatering etter at FIFA 18 er lansert…

I mellomtiden kan du nyte noen av Manés beste øyeblikk i Liverpool-drakta forrige sesong:

Er du også avhengig av FIFA? Lik Sportsbibelen!