Storklubbens sjokktilbud til Zlatan – slik skal de få svensken tilbake

Zlatan Ibrahimovic står uten kontrakt fra sommeren av. Nå ryktes en av spissens tidligere arbeidsgiver som svenskens neste klubb igjen, og den britiske avisen The Sun skriver mandag at Paris Saint-Germain har gitt svensken et tilbud.

Operasjonen av Zlatan Ibrahimovic´ kneskade var vellykket og reisen tilbake til fotballbanen er i gang. Inngrepet ble sponset av Manchester United. Dette til tross for at Zlatan har valgt å ikke forlenge kontrakten med den engelske storklubben.

Det er ingen tvil om at Ibrahimovic sikter på å komme tilbake til fotballbanen, selv om han er 35 år. Det er fortsatt uklart hvor han kommer til å spille. To andre klubber, utover United, tilbydde seg å betale for Zlatans operasjon, PSG og Milan. Nå melder The Sun at svensken kan komme til å returnere til en av disse klubbene.

Ifølge den engelske avisen har Zlatan til og med mottatt et tilbud fra den franske hovedstadsklubben. Avisen skriver også at angriperen og Manchester United skal sette seg ned til uka og diskutere framtiden. Ibrahimovic har til og med blitt invitert til å reise med laget til Sverige og Friends Arena for å se klubbens Europa League-finale mot en av 35-åringens tidligere klubber, Ajax.