Storspiller på vei til Premier League – nekter å skrive under ny kontrakt med Juventus

Paulo Dybala skal angivelig være på vei til Premier League etter syv år i Juventus og Serie A, og det kan virke som at det blir en kamp mellom Manchester United og Tottenham for å sikre seg den erfarne angrepsspilleren.

Ifølge TyC er den argentinske angrepsspilleren ikke lenger villig å sette pennen på papiret med Juventus, og vil i stedet lytte til tilbud fra utlandet.

Slik ståa er akkurat nå har Dybala lov til å forhandle frem en forhåndskontrakt med klubber utenfor Italia, og det rapporteres om at Manchester United og Tottenham begge har vist interesse.

ANNONSE: Blir det en ny målfest når Manchester City møter Chelsea førstkommende lørdag? Få hele 10 i oddsboost på over 2,5 mål i storoppgjøret!

Optimal timing

Dybala har hittil denne sesongen imponert for Juventus som på sin side må sies å ha prestert under pari. Dybala har scoret ni mål og gitt fire målgivende pasninger på sine 20 kamper, men Juventus er endog 11 poeng bak serieleder Inter Milan – som også har spilt én kamp mindre.

Nå som argentineren ikke er villig til å skrive under en ny kontrakt ser Manchester United sitt stikk til å prøve å kapre angrepsspilleren. Med eventuelle utskiftninger av henholdsvis Edinson Cavani og Anthony Martial den kommende sommeren er timingen optimal.

Nær signering i 2019

Også Tottenham har vært store beundrere av Dybala i lang tid, og var på lik måte som Manchester United svært nære i å signere ham i 2019.

Den allsidige spissens overgang til Spurs ville kostet London-klubben 65 millioner pund, men kollapset riktignok da Juventus bestemte seg i siste stund for å beholde ham. Faktisk hadde Dybala på dette tidspunktet allerede avtalt personlige vilkår med Tottenham før «Den gamle dame» valgte å trekke seg.

Hvor ender Dybala opp?

ANNONSE: Blir det en ny målfest når Manchester City møter Chelsea førstkommende lørdag? Få hele 10 i oddsboost på over 2,5 mål i storoppgjøret!