Stort hat mot hele PSG – etter uventet hån mot stortalentet Haaland: «Sier alt om hva slags klubb det er»

Paris Saint-Germain slo Dortmund ut av Champions League i åttedelsfinalen onsdag.
Da valgte spillerne på det franske laget å håne supertalentet Erling Braut Haaland (19) ved en rekke anledninger.
Nå koker nettet over med hat mot storklubben.

Erling Braut Haaland har på kort tid blitt en av Europas hotteste spillere. Den unge nordmannen scoret en rekke mål i RB Salzburg, Østerrike, noe som førte til en overgang til Borussia Dortmund.

Hånet masse i returen

Der har spissen fortsatt på å bøtte inn mål, og han har, akkurat som i Salzburg, hatt masse suksess. Blant annet senket han PSG i den første åttedelsfinalen da han scoret to mål, og feiret ved å sette seg i en lotusstilling og holdt fingrene sammen. Dortmund vant den første kampen 2-1.

Feiringen må ha falt i dårlig jord for PSG-spillerne, og de ble åpenbart provosert av 19-åringen. For da Neymar, i onsdagens returmøte, scoret 1-0-målet, feiret han på samme måte som Haaland – og etter at kampen var over og PSG-hadde vunnet 2-0, fortsatte håningen av Haaland.

”Patetiskt gjort”

PSG vant kampen 2-0 og slo Dortmund ut av turneringen, og feiret ved å sitte sammen på gresset og etterlignet Haaland.

På Instagram uttalte flere spillere, inkludert Kylian Mbappé, at flere av spillerne utførte feiringen i garderoben etter kampen.

Foto: AP Photo/Michel Euler

Hånet har fått det til å til å koke over for mange på Internett – og PSG er ikke en veldig populær klubb blant fotballsupportere rundt om i Europa.

“Fair play til Haaland. Han er bare 19 år gammel og har allerede kommet inn i hele PSG-troppens hode. For en fyr!”, Skriver Benchwarmers på Twitter.

«Å se at en hel tropp etterligner en målfeiringen av en 19-åring på den måten … den sier alt om hva slags klubb det er,» skriver en bruker.

«Det er veldig patetisk. En merkelig, merkelig klubb», skriver en annen.

Del for å fortelle hva du synes om dette!