– Superstjernen kan forlate Real, kan vende tilbake til England

Gareth Bale er nær en overgang til Manchester United. Det melder den britiske avisen Independent fredag.

Manchester United tok seg torsdag til Europa League-finalen og er nå bare en seier i fra tittelen og en plass i neste års Champions League. Skulle storklubben lykkes med dette går de en aktiv sommer på transfermarkedet i møte. Den engelske giganten skal, ifølge britiske rykter, sikte seg inn på å forsterke troppen kraftig før den eventuelle returen til den europeiske klubbfotballens største turnering.

En av spillerne som kan være på vei til Old Trafford er Gareth Bale. Britiske Independent skriver fredag at waliseren skal være forberedt på å forlate Real Madrid og flytte tilbake til England. Den spanske hovedstadsklubbens president, Florentino Perez, sies å være en stor fan av Bale, men kan ifølge den britiske avisen til tross for dette være klar for å selge stjernen sin. Klubben har nemlig spilt bedre denne sesongen med Bale på skadelisten.

27-åringen har lenge vært på Manchester Uniteds ønskeliste og nå oppgir den britiske avisen at overgangen er nærmere enn noensinne. En som derimot er tvilende til Bales storhet er Uniteds manager, José Mourinho. Portugiseren er, ifølge avisen, usikker på om Bale er riktig spillertype for laget hans og ønsker heller å forsterke troppen med Atleticos franske stjernespiller Antione Griezmann.

Selv Chelseas tekniske ving, Willian, som har hatt det tøft med å spille seg til fast plass hos ligalederen denne sesongen, ryktes å være mer interessant for Mourinho. Portugiseren er en stor beundrer av brasilianeren etter å ha trent ham i London-klubben.