Svarer på de elleville ryktene om en retur til Premier League

Siden Rafael Benitez fikk sparken som Everton-manager forrige helg har det versert rykter i hytt og pine om hvem som skal ta over den ledige jobben.

Rafael Benitez fikk som kjent sparken som Everton-manager forrige helg etter en rekke svake resultater. På samme dag tok for øvrig Carlo Ancelotti, mannen som ble erstattet av Benitez, sitt første trofé etter sin retur til Real Madrid, noe som står i sterk kontrast med hva Benitez har fått til under sin tid i Everton.

ANNONSE: Sett inn minst 200 kr på Betsafe nå og få et gratisspill verdt 250 kr – helt du vinner!

Uten manager i skrivende stund må Everton nok en gang på jakt etter en manager som kan ta klubben til nye høyder. Det er ryktet av blant annet Wayne Rooney, som har tidligere har spilt for klubben, skal være klar til å ta steget, mens andre har nevnt både Frank Lampard og tidligere Gullballen-vinner Fabio Cannavaro som sterke kandidater, ifølge nye rapporter.

Bryter tausheten

Et annet ryktet som har gått som en farsott på sosiale medier er at ingen ringere enn José Mourinho også skal være interessert i den ledige Everton-jobben. Den nåværende Roma-manageren har nå brutt tausheten etter den noe overraskende Premier League-returen.

— Akkurat nå ville jeg ikke byttet jobben min her i Roma med en annen, sa Mourinho etter at laget hans slo Lecce i Coppa Italia torsdag kveld.

Portugiseren har tidligere hatt stort hell i Premier League. Under «The Special One» tok Chelsea sin første ligatittel på 50 år da de vant Premier League i 2005. Påfølgende sesong tok han nok en gang Chelsea til topps i Premier League før han ble sparket i 2007.

ANNONSE: Sett inn minst 200 kr på Betsafe nå og få et gratisspill verdt 250 kr – helt du vinner!

Deretter gikk ferden til Italia og Inter, som han gjorde undrer med. Rett før å ha vunnet Champions League i 2010 sikret portugiseren like så godt både seriegull og cupseier samme, noe som gjorde han til den første manageren i Italia til å ta den berømte trippelen.

Innholdsrik karriere

På grunn av den enorme suksessen gikk eventyret videre til Spania og Real Madrid. Også her gjorde han sakene sine bra – med triumferer i henholdsvis Copa del Rey og LaLiga før han ble avskjediget i 2013.

I 2013 returnerte Mourinho Premier League, og tok for andre gang over Chelsea-roret. Han tok klubben til en tredjeplass den første sesongen, og viste kritikerne hvor skapet sto sesongen etter da Chelsea på ny kunne løfte PL-trofeet. Den påfølgende sesongen startet derimot meget tungt for Mourinho, og han ble igjen sparket etter en dårlig start på 2015/15-sesongen.

Etter et lite minneverdig opphold i Manchester United hvor det kan virke som at han fikk flere fiender enn venner gikk turen noe uventet til Tottenham. To år senere fikk han nok en gang sparken.

Hvordan tror du Everton hadde prestert under José Mourinho?

ANNONSE: Sett inn minst 200 kr på Betsafe nå og få et gratisspill verdt 250 kr – helt du vinner!