Svensk storspiller imponerer: – Bedre enn Messi(!)

Den svenske spilleren Alexander Isak fortsetter å imponere. Nå slår den spanske avisen Mundo Deportivo fast at svensken har et bedre målsnitt en selveste Lionel Messi.

Mens nordmenn følger spent med på Martin Ødegaards prestasjoner i Real Sociedad, er svenskene ekstra opptatt av Ødegaards lagkamerat og gode venn Alexander Isak – som har vekket stor interesse blant spanske fotballeksperter.

Imponerende tall

Isak slo igjennom allerede som 16-åring i AIK, mens hans første år i Europa, etter overgangen til Borussio Dormund, ble blytung.

Isak forlot Tyskland til fordel for en karriere i Spania i fjor sommer, og siden har pipa fått en annen lyd. Svensken har høstet enormt med ros for sin innsats i La Liga og Copa del Rey, og denne uken viste han seg fram atter en gang.

I mandagens La Liga-kamp mot Levante sørget han nok et må,l og kan dermed skryte på seg hele 16 mål og tre assists på 41 kamper denne sesongen.

– Bedre enn Messi

I følge Fotbollskanalen skriver den spanske avisen Mundo Deportivo at Isak har et bedre målsnitt en selveste Lionel Messi.

Foto: REUTERS/Marcelo Del Pozo

Statistikken for sesongen viser at Isak har scoret hver 115. minutt han har spilt, mens legenden Messi «bare» har puttet ballen i mål hvert 121. minutt.

Del videre og fortell oss hva du synes om det svenske stortalentet! Er han bedre enn Messi?