Den svenske spissens frekke hån før kampen mot Manchester United - Sportsbibelen

Den svenske spissens frekke hån før kampen mot Manchester United

Det er veldig tydelig hvilken del av Manchester som ligger John Guidetti nærmest hjertet, for nå sender svensken en dristig pasning til den tidligere erkerivalen Manchester United.

På torsdag venter Manchester United for Celta Vigo og John Guidetti i den første Europa League-semifinalen i et stekende hett møte for å nå finalen på Friends Arena. Nå har Guidetti kastet inn ekstra tennvæske før bataljen.

Guidetti, som tidligere har spilt for Manchester City, forsøker å gjøre det ekstra tydelig hvem som har dominert de siste sesongene i byen.

– Jeg spilte i England og bodde i Manchester i seks år, så jeg følger begge lagene der. United er et veldig bra lag. De har åpenbart en bra trener, en fantastisk arena, og de er en av favorittene til å vinne Europa League, sier Guidetti i et intervju med UEFA.com før han slår til med sin frekke pasning.

– Men Manchester er blått, og slik kommer det til å være, til og med når vi kommer dit. For vi i Celta Vigo skal forsøke å bevare byen blå, sier Guidetti.

Både Celta Vigo og Manchester City spiller med den samme lyseblå fargen på kampdrakten, og det skal gi svensken den motivasjonen han trenger. Det eneste skåret i gleden er at det ikke blir et møte med landsmannen Zlatan Ibrahimovic.

– Selvsagt er det veldig sørgelig med Zlatan. Med alt han har betydd for svensk fotball, så hadde han gjort seg fortjent til å spille en finale på Friends Arena, sier han til UEFA.com.

I stedet for kan 25-åringen, født og oppvokst i Stockholm, sjansen til å få den perfekte fotballfesten på hjemmebane.

– Det ville vært et eventyr å nå Friends Arena i hjembyen min Stockholm. Det ville vært kjempestort for en fra Stockholm å få muligheten til å gå ut på banen da, men det må gjøres fortjent først, avslutter Guidetti.