Syv Premier League-spillere med på årets lag i 2021 – Ronaldo og Messi utelatt

Hele syv Premier League-spillere har gjort seg fortjent til en plass på L’Équipe´ s «Team of the Year». Spillere som blant annet Kevin de Bruyne og Mohamed Salah slår ut både Lionel Messi og Cristiano Ronaldo.

Det er ingen hemmelighet at nivået til Premier League hevder seg i det absolutte øverste sjiktet. Mange mener ligaen er verdens beste, og det med god grunn.

For i hard konkurranse med verdens beste spillere, som blant annet Lionel Messi og Kylian Mbappe, har syv spillere fra Premier League karret seg til en plass på L’Équipe´ s «Team of the Year».

ANNONSE: Sett inn minst 200 kr på Betsafe nå og få et gratisspill verdt 250 kr – helt du vinner!

Chelsea med storeslem

Chelsea er det laget i Premier League med flest spillere på laget, med Éduoard Mendy, Jorginho og N’Golo Kanté. Liverpool og Manchester City har to spillere hver med på laget, henholdvis Trent Alexander-Arnold og Mohamed Salah, og Kevin de Bruyne og Ruben Dias.

Mohamed Salah is one of seven Premier League players named in the team (Image: L'Equipe)
Mohamed Salah er én av syv Premier League-spillere på årets lag. Foto: L’Equipe

De fire resterende plassene er gitt til venstrebacken Theo Hernandez (AC Milan), midtstopperen Marquinhos (PSG), og spissene Karim Benzema (Real Madrid) og Robert Lewandowski (Bayern München).

ANNONSE: Sett inn minst 200 kr på Betsafe nå og få et gratisspill verdt 250 kr – helt du vinner!

Verdens beste utelatt

Det betyr at også Cristiano Ronaldo uteblir fra årets lag – uten at det er den store overraskelsen. Større overraskelse er at Lionel Messi ikke er å finne i elleveren. Årets lag, som ble utgitt av den franske avisen L’Équipe på tirsdag, er med det uten det mange anser som verdens beste spiller.

REUTERS/Piroschka Van De Wouw

34-åringen, som nylig vant sin syvende Ballond d´ Or, har hatt en treg start på Parc des Princes, og står kun med én scoring hittil i Ligue 1 siden hans overgang fra Barcelona til PSG i sommer.

Sett bort i fra Messi og Ronaldo, uteblir flere andre høyprofilerte spillere fra laget, inkludert spillere som PSG-spissen Kylian Mbappe og vår egen Erling Braut Haaland.

Er du enig L’Equipes valg?

ANNONSE: Sett inn minst 200 kr på Betsafe nå og få et gratisspill verdt 250 kr – helt du vinner!