The Athletic: Premier League-klubb har tilbudt Christian Eriksen kontrakt

Den danske playmakeren kan være på vei tilbake til Premier League. Denne klubben skal allerede har kommet med et tilbud.

Christian Eriksen har vært ute av spill siden den dramatiske hjertestansen i EM. Hele fotballverden holdt pusten under de dramatiske minuttene i Parken.

Nå har det verste sjokket lagt seg og det virker som Eriksen er klar for å snøre på seg skoene igjen. Regelen i Serie A som forbyr spillere å spille med hjertestarter, gjør derimot et comeback for Inter umulig.

Derfor må danske se seg om etter andre steder å fortsette fotballkarrieren. Den tidligere Spurs-spilleren har blant annet blitt linket til en overgang til dansk fotball og Nordsjælland. Engelske medier melder nå at en engelsk Premier League-klubb har meldt sin interesse for playmakerens tjenester.

Foto: Stuart Franklin/Pool via AP

Engelske medier: PL-klubb med kontraktstilbud

Engelske The Athletic skriver at en retur til Premier League kan bli neste stoppested for Eriksen. Avisen melder at Brentford skal ha kommet med et tilbud til dansken.

Kristoffer Ajers klubb har både dansk manager i Thomas Frank, samt flere av Eriksens landsmenn i troppen. Deb nyopprykkede klubben har bitt bra fra seg så langt og ligger på en respektabel 14. plass.

I første omgang skal det være snakk om en kontrakt som varer ut sesongen med en opsjon på ett ytterligere år.

Nyheten kommer etter at spilleren selv uttrykte et ønske om å fortsette karrieren og satse mot VM i Qatar. Da understreket han at formen er som før og at motivasjonen til å vende tilbake til Parken etter hjertestansen er høy.

– Min drøm er å returnere til landslaget og spille i Parken igjen, og bevise at dette var et engangstilfelle og ikke vil skje igjen. Jeg vil bevise at jeg kan bevege meg og spille for landslaget igjen, fortalte Eriksen til den danske TV-kanalen ifølge The Athletic.