Er dette tidenes styggeste takling i et Manchester-derby?

I dager det Manchester-derby igjen. Mourinho mot Guardiola. Kan United ta innpå City? Stemningen er satt for et ordentlig gigantoppgjør.

ANNONSE: I dag braker byrivalene Manchester United og Manchester City sammen til et av sesongens heteste oppgjør! Hos Betsson får du igjen 3,40 ganger pengene dersom du tipper riktig på at United tar alle tre poengene. Klikk her for å bli ny kunde hos Betsson. Setter du inn 5000 kroner får du faktisk hele 10 000 kroner å spille for.

Forhåpentligvis slipper vi slike grisetaklinger som vi så for en del år siden. Da handlet det om å sette seg i respekt hos motstanderen – hvordan man gjorde varierte fra spiller til spiller…

En av dem som aldri trakk seg i duellene var Roy Keane. Taklingen hans på norske Alf-Inge Håland i 2001 står igjen som noe av det styggeste vi har sett i et Manchester-derby.

Håland måtte avslutte karrieren etter kneproblemer relativt kort tid etterpå, men det er usikkert om det faktisk var taklingen (om man kan kalle den det) til Keane som avsluttet karrieren hans.

Det er kanskje unødvendig å fortelle at Keane fikk rødt kort.

Se Roy Keanes vanvittige takling på Alf-Inge Håland her: 

[arve url=»https://youtu.be/p_st29mlQwU» /]

ANNONSE: I dag tar Manchester United imot byrival Manchester City på Old Trafford, i et oppgjør som kan bli svært viktig i kampen om Premier League-tittelen. Hos Betsson får du igjen 3,40 ganger pengene dersom du tipper riktig på at United tar alle tre poengene. Klikk her for å bli ny kunde hos Betsson. Setter du inn 5000 kroner får du faktisk hele 10 000 kroner å spille for.