Tidligere Arsenal-spiller letter på sløret – ville forlate Emirates etter bare tre måneder

Den tidligere Chelsea-stjernen Willian har nylig avslørt at han var alt annet enn fornøyd i Arsenal, og at han informerte agenten sin om at han ønsket å forlate klubben bare tre måneder etter signeringen.

Under en samtale med Manchester United-legenden Rio Ferdinand, lettet den tidligere Chelsea og Arsenal-spilleren Willian på sløret, og fortalte den tidligere stopperen om sin tid i Arsenal.

— Jeg var ikke fornøyd, og det var derfor jeg ikke presterte. jeg vil ikke gå inn på detaljer, men jeg kan si at jeg var alt annet en fornøyd, sa han på Rio Ferdinand Presents FIVE.

ANNONSE: Sett inn minst 200 kr på Betsafe nå og få et gratisspill verdt 250 kr – helt du vinner!

Den 33 år gamle brasilianske vingen tilbrakte syv sesonger i Chelsea, og spilte 339 kamper for klubben for han skiftet beite sommeren 2020.

Willian noterte seg to Premier League-titler, én Europa League-tittel, ett FA-cup-trofe og én ligacup-triumf under sin tid på Stamford Bridge. Deretter gikk turen videre til Arsenal, som kjøpte den tidligere brasilianske landslagsspilleren gratis.

Var motivert

Men i Arsenal slet Willian med å gjenskape sin gode form. I løpet av den ene sesongen han fikk på Emirates spilte han 37 kamper. Det resulterte i én scoring og syv målgivende. På grunn av de dårlige resultatene, samt skyhøye lønn, valgte Arsenal derfor i august å terminere kontrakten med brassen.

— Da jeg først ankom klubben var jeg glad. Fra begynnelsen var jeg motivert, og jeg ønsket å gjøre det bra. Ny klubb, nye kamerater, nye prosjekter. Men etter tre måneder sa jeg til agenten min: «Vær så snill, jeg vil dra».

ANNONSE: Sett inn minst 200 kr på Betsafe nå og få et gratisspill verdt 250 kr – helt du vinner!

— Jeg vil ikke snakke stygt om klubben, for Arsenal er en stor klubb med en stor historie innen fotball – men det fungerte bare ikke. Det var uten tvil den vanskeligste tiden i min karriere.

— Penger er ikke alt

Etter sin vanskelig tid i Arsenal, som antas å ha kostet londonklubben rundt 200.000 pund i uken, dro Willian videre til sin gutteklubb Corinthians. Med det ga han også opp en hårreisende lønn for å gjenoppdage kjærligheten til fotballen.

— Jeg forlot Arsenal for å gjenoppdage kjærligheten til fotballen. Ja, jeg ga slipp på store penger, men penger er ikke det viktigste i livet. Du må føle på lykke, og få glede av å våkne opp for å gå på trening.

— Det opplevde jeg ikke i Arsenal, og jeg sa til meg selv, min familie og min kone at jeg ikke kan bli her. Jeg var ikke glad under min tid i Arsenal, og jeg måtte finne en vei ut av klubben. For meg er det urettferdig å bo et sted du ikke vil bo kun for pengene.

Gjorde Willian rett i å forlate Arsenal?

ANNONSE: Sett inn minst 200 kr på Betsafe nå og få et gratisspill verdt 250 kr – helt du vinner!