Tidligere PL-stjerne kritiserer Manchester Uniteds overgangsvindu: — Jeg er overrasket over at de ikke …

Ifølge mange eksperter har Manchester United gjort en av de beste figurene i sommerens overgangsvindu. Det er den tidligere Premier League-keeperen Paul Robinson delvis uenig i.

Manchester United er blant klubbene som har vært mest aktive i sommerens overgangsvindu. The Red Devils har blant annet signert Raphaël Varane fra Real Madrid, Jadon Sancho fra Borussia Dortmund, og sist, men desidert ikke minst, den hjemvendte sønnen Cristiano Ronaldo fra Juventus.


Dermed står Manchester United som et styrket lag i tre ledd når Premier League sparkes i gang igjen etter landslagspausen. Dog mener tidligere Tottenham-keeper Paul Robinson at Ole Gunnar Solskjær kunne og burde ha gjort mer.

Gikk glipp av vinduets «deal»

— Manchester United gikk glipp av overgangsvinduets «deal», til tross for at de signerte både Cristiano Ronaldo og Raphaël Varane, sier veteranen til Football Insider.

Robinson mener nemlig at Ole Gunnar Solskjær burde ha jaktet Saúl Ñíguez, og mener Chelsea sikret seg vinduets signering da de hentet spanjolen fra Atlético Madrid på lån.

NYE UTFORDRINGER: Saúl Ñíguez er klar for Chelsea.

— En spiller i verdensklasse

— For meg har Chelsea nettopp gjennomført vinduets beste signering, rett og slett fordi Saúl Ñíguez er en spiller i verdensklasse. Jeg er veldig overrasket over at Manchester United ikke presset hardere for ham – for de kunne virkelig trengt en spiller som ham, fortsetter Robinson.

Overgangen til Saúl Ñíguez ble bekreftet sent på deadline day. Spanjolen lånes av Chelsea ut 21/22-sesongen for fem millioner euro med kjøpsopsjon på 40 millioner euro neste sommer. Det mener Robinson er en kanon-deal.

— 40 millioner euro og en SÅ lav lånesum for Saúl Ñíguez? Det er vinduets beste signering, og jeg tror United virkelig har gått glipp av noe her, fortsetter Robinson.

Samtidig som Robinson mener Manchester United burde ha tatt opp jakten på Ñíguez, og med det styrket midtbaneleddet sitt, sier han også at klubben har gjennomført et godt overgangsvindu.

— Misforstå meg rett. United har hatt et fantastisk overgangsvindu. Signeringen av Cristiano Ronaldo snakker for seg selv, men det er signeringen av Raphaël Varane som for meg skiller seg ut som den beste. Han er en fremragende spiller som kommer til å bringe med seg et tonn med stabilitet i forsvaret.