Tidligere Premier League-profil med overraskende uttalelse: — Jeg hadde heller signert Ben White

Den tidligere Manchester City-spilleren Shaun White mener Manchester Uniteds nye storsignering, Raphaël Varane kommer til kort, og sier Arsenals Ben White er en bedre signering.

Under et intervju med den britiske radiostasjonen talkSPORT ble den tidligere Manchester City, Chelsea og QPR-spilleren Shaun Wright-Phillips spurt om hva han mente om de to storsigneringene til Manchester United og Arsenal, henholdsvis Raphaël Varane fra Real Madrid til Manchester United og Ben White fra Brighton til Arsenal.

ANNONSE: Få et gratisspill på Premier League – helt til du vinner. Hent tilbudet via denne lenken!

Det som kom noe overraskende, i hvert fall ifølge Twitter, var svaret hans. Wright Phillips mener nemlig at Ben White er en bedre signering for Arsenal enn det Raphaël Varane er for Manchester United.

— Tror du han (Ben White, jour.anm.) kommer til å gjøre det bedre enn Varane?

— Ja, personlig tror jeg det. Jeg vet det er en stor uttalelse, men han er vant med å spille i Premier League, uke inn, uke ut. Varane kommer til en helt ny liga, og han kommer til å bli satt under et enormt press, sier Shaun Wright-Phillips i intervjuet.

— Hvem ville du helst ha signert om du kunne signert én av dem.

— Akkurat nå? Definitivt Ben White, fortsetter Wright-Phillips.

Saken fortsetter under videoen.

Så kommer det store spørsmålet. Ben White er ung, fremadstormende og talentfull. Han har drøye 82 kamper på toppnivå mellom 2016 og 2021 for Brighton og Leeds (lån), og han selges for 650 millioner kroner. Er han virkelig en bedre signering enn Varane?

Raphaël Varane er fremdeles forholdsvis ung, er langt mer erfaren, og er også en ledertype. Han har spilt i det øverste sjiktet siden 2011 for Real Madrid, og har vunnet fire Champions League-titler, tre La Liga-titler, Copa del Rey, og fire VM for klubblag med de kongelige hvite. I tillegg har han vunnet VM med Frankrike.

Kommer Varane til å føle på dette enorme presset, eller har Shaun Wright Phillips et poeng?

ANNONSE: Få et gratisspill på Premier League – helt til du vinner. Hent tilbudet via denne lenken!