Tidligere Premier League-spillere: — Dette laget kommer til å vinne serien

De tidligere PL-profilene Joe Cole og Jermaine Jenas mener Manchester City har størst sjanse til å vinne tittelen i en antatt trekamp med Liverpool og Chelsea.

Manchester City holdt tritt i toppen av ligaen etter nedsablingen av Leeds United på Etihad Stadium tirsdag kveld. City ga seg ikke før det sto 7-0, og fulgte opp med nok en overbevisende seier i oppgjøret mot Newcastle United søndag ettermiddag.

ANNONSE: Sett inn minst 200 kr på Betsafe nå og få et gratisspill verdt 250 kr – helt du vinner!

Av den grunn mener de tidligere PL-profilene Joe Cole og Jermaine Jenas at City DEFINITIVT vil komme til å finne Premier League for fjerde gang på fem år.

Advarer Chelsea

Den tidligere City-stopperen Joleon Lescott sier seg enig, og advarer samtidig Chelsea om at de er avhengig av å finne momentum for å holde tritt med serielederne og Liverpool etter to strake uavgjort med henholdsvis Everton og Wolverhampton.

— Jeg mener konkurransen ligger mellom Manchester City, Liverpool og Chelsea, men jeg tror også at Chelsea må være forsiktige, sa Lescott til BT Sport.

Advares: Jolean Lescott mener Chelsea må finne momentum for å henge med i kampen om tittelen i Premier League. FOTO: AP Photo/Alastair Grant

ANNONSE: Sett inn minst 200 kr på Betsafe nå og få et gratisspill verdt 250 kr – helt du vinner!

Joe Cole, som for mange er kjent som en tidligere Chelsea-stjerne, støttet innledningsvis sin gamle klubb i starten av sesongen, men tror nå at erfaringen Guardiolas menn har med å vinne tittelen vil gjøre at det er de som til slutt vil løfte trofeet ved sesongslutt.

Helt sensasjonelle

På spørsmål på BT Sport om hvem som vil vinne ligaen, sa Cole: «Jeg må si Man City. Det er første gang jeg har avviket fra min opprinnelige spådom».

«Det faktum at Chelsea har mistet viktige poeng de siste kampene de har spilt … og da jeg så Man City her om kvelden [mot Leeds], var de bare sensasjonelle».

Jenas tippet også nåværende mestere City til å forsvare sin tittelen, men tror at Jurgen Klopps mannskap også kan lykkes mot slutten av sesongen.

Hvem tror du vil vinne Premier League?

ANNONSE: Sett inn minst 200 kr på Betsafe nå og få et gratisspill verdt 250 kr – helt du vinner!