To overraskende Premier League-klubber vil signere Paul Pogba – får konkurranse fra La Liga-gigantene

Paul Pogba kan forlate Manchester United gratis i sommer. Det er ikke mangel på alternativer for franskmannen.

Returen fra Juventus har ikke blitt helt som Paul Pogba og Manchester United-fansen hadde sett for seg. Etter rekordovergangen for rundt 90 millioner pund har det blitt mager troféfangst og svingende prestasjoner for franskmannen.

Til sommeren løper kontrakten til midtbaneeleganten ut, og mye tyder nå på at tiden på Olde Trafford er ved veis ende. Nylig åpnet han seg opp i et følelsesladet intervju med franske Le Fiagro. Der uttrykte han tydelig misnøye, samt avslørte at han tidvis har slitt med depresjon i løpet av United-karrieren.

– Man må være ærlig, de siste fem sesongen har ikke tilfredstilt meg – ikke i det hele tatt, fortalte han avisen.

ANNONSE: Betsafe gir nå ALLE nye spillere som setter inn 200 kr eller mer et gratisspill verdt 250 kr – helt til du vinner! Gratisspillet kan brukes på hvilken sport du vil, og hvis du ikke vinner får du et nytt gratisspill neste uke!

Det kom også et mulig hint om at han kan se for seg å fortsette karrieren et annet sted til sommeren.

– Denne sesongen er død, vi kommer ikke til å vinne noe. Om det er med Manchester United eller en annen klubb, så vil jeg vinne trofeer.

Foto: Reuters/Jason Cairnduff

To overraskende PL-klubber har tatt kontakt

Spørsmålet er hvor Paul Pogba ønsker å spille neste sesong. Dersom han øsnker å fortsette i England er det flere Premier League-klubber som står i kø for å signere midtbanespilleren.

Ifølge Sky Sports har to Premier League-klubber tatt kontakt for ¨å forhøre seg om Pogbas klubbfremtid. Klubbene det skal være snakk om er Newcastle og Aston Villa, melder The Sun.

Nyrike Newcastle har allerede begynt å forsterke mannskapet til Eddie Howe med de nye saudiarabiske eierne på plass. Aston Villa har også vært svært aktive på overgangsmarkedet i i det siste, og fikk inn både Lucas Digne og Phillipe Coutinho i januar.

Konkurranse fra La Liga og PSG

Det er ikke mangel på interesse for franskmannens tjenester. Sky melder også at begge La Liga-gigantene Real Madrid og Barcelona har dialog med VM-vinnerens representanter.

PSG har også blitt nevnt som en mulig destinasjon, for å erstatte Kylian Mbappé i Paris, som den store franske profilen i klubben.

ANNONSE: Betsafe gir nå ALLE nye spillere som setter inn 200 kr eller mer et gratisspill verdt 250 kr – helt til du vinner! Gratisspillet kan brukes på hvilken sport du vil, og hvis du ikke vinner får du et nytt gratisspill neste uke!