Troverdige kilder i England: Spillerlegende klar til å ta over som trener for Arsenal

En middels debutsesong og variabel sesongstart har satt fyr på ryktene om at Unai Emerys tid som Arsenal-manager allerede kan nærme seg slutten. Etter tapet mot Sheffield United har mediene begynt å spekulere i hvem som kan erstatte spanjolen.

Unai Emerys start som manager har så langt vært en berg- og dalbane. Forrige sesong endte utenfor topp fire og Champions League-spill og tap i Europa League-finalen mot Chelsea.

Sesongen har så langt heller ikke vært særlig oppløftende for The Gunners. Arsenal står med 15 poeng etter ni runder, inkludert uavgjort mot tabelljumbo Watford og nå nylig tap mot nyopprykkede Sheffield United.

Nytt sjokktap

Etter mandagens tap på Bramall Lane har manager Unai Emery måtte tåle mye kritikk fra både supportere og profiler med tilknytning til klubben.

Nå begynner mediene allerede å spekulere i mulige erstattere for den tidligere PSG-treneren. Og den mulige løsningen skal være en tidligere spillerlegende i klubben.

Foto: Reuters/Alex Morton/File Photo

– Klar til å ta over Arsenal

Ifølge den anerkjente BBC-journalisten David Ornstein, som følger Arsenal tett, skal den tidligere høyrevingen Fredrik Ljungberg stå klar til å ta over roret. Allerede forrige uke uttalte Ornstein at svenske, som for tiden er assistent til Emery, skal være villig til å ta over klubben midlertidig dersom spanjolen skulle få sparken.

Ljungberg har selv hatt stor suksess som spiller og var blant annet en del av det berømte «Invincibles»-laget og står ifølge Ornstein høyt i kurs blant spillere og ansatte i klubben.

– Freddie er høyt verdsatt blant spillere og støtteapparat og den logiske følelsen er at han vil ta over midlertidig hvis noe skjer med Emery, sier Ornstein ifølge en Twitterkonto som følger Arsenal tett.