TV 2-profilen har et krav til Klopp og Liverpool - Sportsbibelen

TV 2-profilen har et krav til Klopp og Liverpool

Simen Stamsø-Møller mener det er på tide at Jürgen Klopp vinner noe med Liverpool.

– Nå er Klopp kommet dithen at han må vinne. Om ikke Premier League, så har han et lag nå som må vinne ting, sier TV 2s fotballekspert Simen Stamsø-Møller til TV2.no.

Klopp har fortsatt ikke vunnet et trofé etter at han kom til klubben høsten 2015, men han har definitivt vært i nærheten. Han ledet laget til finalen i både ligacupen og Europa League i sin første sesong. Det endte med tap i begge, noe som ble fulgt opp med finaletap i Champions League med Real Madrid forrige sesong.

Sommerens forsterkninger har gitt både eksperter og fans troen på at den kommende sesongen kan være Liverpools store sjanse til å hente hjem lagets første ligagull siden 1990. Spillere som Naby Keita, Fabinho, Xherdan Shaqiri og Alisson har alle spasert inn dørene på klubbens treningsfelt. I tillegg har laget vært imponerende i sesongoppkjøringen. Akkurat det behøver ikke bety så mye, mener Stamsø-Møller.

– Liverpool herjet i forsesongen i fjor også og slo Bayern München med mange mål. Så kom Watford i første runde, og det burde vært grei skuring, men det ble 3-3 i en stressende og hektisk avslutning.

DEL artikkelen om du gleder deg til Premier League-sesongen!