Tysk superspiss har troen på England: — De har alt som trengs for å vinne EM

EM-finalen nærmer seg med stormskritt, og det står mellom England, Danmark, Spania eller Italia. Timo Werner har troen på førstnevnte.

Timo Werner har ikke hatt et nevneverdig bra EM. Det har derimot England, som er storfavoritt mot Danmark når semifinalen blåses i gang onsdag kveld.

Det mener tyskeren de er med god grunn, for da Werner ble intervjuet av Sky Sports under helgens Grand Prix i Østerrike ble han spurt om han tror England kan gå hele veien, svarte han at de i hvert fall har alt som trengs:

— Ja, jeg tror det. Etter lørdagens kamp mot Ukraina – som var en fantastisk kamp av dem, samt etter kampen mot oss – hvor de var det bedre laget, mener jeg de har alt som trengs for å vinne EM. Jeg ønsker dem alt det beste, sa han til Sky-reporteren.

England sleit med å sette ballen i mål tidlig i EM, men viste hele verden hva de er kapable til mot både Tyskland og Ukraina. De er også fremdeles det eneste laget under sommerens mesterskap som ikke har sluppet inn mål – noe som er meget imponerende.

Reporter-blunder

Da SKY-reporteren skulle starte innlede intervjuet med tyskeren under Østerrikes Grand Prix på søndag ble han imidlertid omtalt som Chelsea og Tyskland-keeper, noe Werner selv ignorerte på mesterlig vis.

https://twitter.com/NoContextEPL/status/1411732640374345732?s=20

Til vanlig spiller Timo Werner som kjent i Chelsea – hvor han i løpet av sesongen som gikk scoret ved 12 anledninger – som spiss. Foruten scoringene, var han nest sist på ballen 15 ganger, og hjalp laget sitt til topps i Champions League.

Under EM gikk det ikke fullt så bra for den sympatiske 25-åringen, som nå tror på engelsk triumf førstkommende søndag. Før den tid må England vinne over Danmark onsdag kveld.

Hvem tror du tar seg til finalen?