Uniteds nye gullplan: Drømmeovergang i januar

Manchester United leder Premier League, på tross av helgens 2-2-kamp mot Stoke.
Å vinne Premier League blir tøft.
Derfor skal klubben realisere en gigantovergang i januar.

Fire runder av Premier League-sesongen er spilt. Manchester United leder ligaen med bedre målforskjell enn byrival Manchester City. Det gjenstår 34 kamper – tittelkampen kommer til å bli et rotterace.

United gjorde fire storkjøp i sommer gjennom kjøpene av Romelu Lukaku, Victor Nilsson Lindelöf, Nemanja Matic og resigneringen av Zlatan Ibrahimovic. For å forsikre seg om at ligatittelen havner i den røde delen av Manchester, vil José Mourinho ut på handletur igjen i januar.

Forbereder milliardbud

United-manageren sikter seg inn mot spilleren fansen siklet etter hele sommeren. Klubben har nemlig ikke gitt opp håpet om å hente Atletico Madrids Antoine Griezmann. Planen er å forsøke å hente franskmannen på nytt i januar, skriver ESPN med henvisning til Daily Star.

United skal ha satt av rundt én milliard kroner for å kunne gjøre signeringen. Griezmann var nære en overgang til «De Røde Djevlene» i sommer, men overgangen ble stoppet på grunn av Atleticos registreringsforbud. 26-åringen ønsket ikke å gå hvis klubben ikke hadde mulighet til å hente inn en erstatter.

Ledig trøye

I januar kan Atletico igjen registrere spillere som kan erstatte målkongen deres. Det er imidlertid også noe annet som kan tyde på at det vil komme en storsignering inn portene på Old Trafford.

United har latt trøye nummer syv stå ledig. Et draktnummer med stor historisk betydning, ikke minst i United, der store spillere som George Best, Eric Cantona, Davic Beckham og Cristiano Ronaldo har båret trøyen.

Les også: Detaljen om Zlatan gjør fansen forbannet: – Dreper spillet
https://youtu.be/Hq-kvQ-_ACM

Lik Sportsbibelen hvis du også elsker sport!