Uventet tvist for Modric – kan gjennomføre sjokkovergang til PL-klubb

Januarvinduet har allerede gitt oss noen uventede overganger, men at Modric angivelig skal være på vei tilbake til Premier League er noe helt annet. Her er onsdagens overgangsrykter.

Med både Coutinho til Aston Villa fra Barcelona og Kieran Tripper til Newcastle fra Atlético Madrid har Premier League-klubbene for alvor startet overgangsvinduet. Nå kan det virke som at nok en engelsk klubb ønsker å kapre en spiller fra LaLiga.

ANNONSE: Blir det en ny målfest når Manchester City møter Chelsea førstkommende lørdag? Få hele 10 i oddsboost på over 2,5 mål i storoppgjøret!

Luka Modric er nemlig ryktet til Manchester City i det som trolig vil være overgangsvinduets største sjokkovergang dersom den skulle gjennomføres. Den lille kroaten, som har rukket å bli 36 år gammel, skal angivelig ikke være fornøyd med tingens tilstand i Real Madrid ifølge den katalanske avisen El Nacional.

Blir værende

I Madrid-leiren er det derimot ingen tvil om at playmakeren blir værende i den spanske hovedstaden. Kontrakten til Modric går riktignok ut etter denne sesongen, men ifølge overgangsguru Fabrizio Romano skal en ny kontraktforlengelse ikke være langt unna.

En annen spiller som kan være på vei fra LaLiga til Premier League er midtstopperen Jules Koundé. Den 23 år gamle franskmannen skal være ønsket av både Liverpool og Chelsea, som i så fall må punge ut nærmere 900 millioner kroner for å sikre seg den talentfulle midtstopperen.

ANNONSE: Blir det en ny målfest når Manchester City møter Chelsea førstkommende lørdag? Få hele 10 i oddsboost på over 2,5 mål i storoppgjøret!

Klopp skal angivelig ønske franskmannens tjenester allerede nå i januar fordi han frykter at han uansett vil bli solgt i sommer, mens Tuchel ønsker å sikre tomrommet Antonio Rüdiger eventuelt vil etterlate seg.

Den 28 år gamle tyske forsvarsspilleren er i likhet med Modric uten kontrakt til sommeren, og har ennå ikke forlenget med de europeiske mesterne. Det sies at Rüdiger foretrekker et skifte til Real Madrid til fordel for PSG dersom han ender opp med å forlate Stamford Bridge.

Aston Villa ruster opp

Gerrards Aston Villa, som allerede har sikret seg Philippe Coutinho, har nylig også signert Lucas Digne fra Everton i en overgang som koster Birmingham-klubben 27 millioner euro.

AC Milan vurderer ifølge The Sun å legge inn bud på Manchester Citys 26 år gamle forsvarsspiller Nathan Ake etter at de nylig mistet Simon Kjær ut sesongen til en kneskade.

Desperat spissjakt

Nyrike Newcastle har allerede sikret seg Kieran Trippier, og ser nå til Bayer Leverkusen for ytterligere forsterkninger i troppen. Den engelske klubben sikler etter den Tsjekkiske spissen Patrik Schick som imponerte stort i sommerens europamesterskap. Overgangen skal ligge på rundt 50 millioner pund skal man tro Sky Sports.

ANNONSE: Blir det en ny målfest når Manchester City møter Chelsea førstkommende lørdag? Få hele 10 i oddsboost på over 2,5 mål i storoppgjøret!

Dersom Schick-overgangen ikke går i boks skal Newcastle forsøke å låne Tottenhams Steven Bergwijn. Newcastle vil imidlertid få hard konkurranse fra Ajax, som allerede har lagt inn et bud på 15 millioner euro.

Tottenham skal på sin side lytte til bud på både Dele Alli og Matt Doherty, og vurderer selv å sikre seg den Ivorianske landslagsspilleren Franck Kessie fra AC Milan.