Uventet vending: Barcelona villig til å tilby Coutinho til PL-klubb – i bytte mot overraskende spiller

Ny klubb inn i Coutinho-diskusjonen – i bytte mot en annen Premier League-spiller.

Det meste tyder på at Phillipe Coutinho forsvinner fra Barcelona i sommer. Hvor er enda uvisst, men en retur til Premier League virker mest aktuetl for øyeblikket. Brasilianeren har blitt linket både til Arsenal, Newcastle og en gjenforening med Liverpool i sommer.

Nå kan enda en engelsk klubb bli aktuell som neste stoppested for Barcelona-spilleren som for tiden er på lån i Bayern München.

Foto: Christof STACHE / AFP)

Tilbys i byttehandel

Det er nå Spurs som nevnes i forbindelse med en potensiell overgang med playmakeren.

Barcelona skal nemlig være svært interessert i å skaffe seg Tottenhams midtbanespiller Tanguy Ndombele, melder Daily Express.

Forholdet mellom Ndombele og José Mourinho skal være mildt sagt kjølig etter at franskmannen flere ganger har blitt henvist til benken.

Foto: Reuters/Lee Smith

Dette skal bidra til midtbanespilleren kan forsvinne il Spania etter kun én sesong i Premier League.

Ifølge avisen skal den spanske giganten ha vært interessert i den tidligere Lyon-spilleren allerede i fjor sommer før han havnet i Nord-London.

Grunnet den økonomiske situasjonen i klubben er det imidlertid bare en byttehandel som skal være aktuelt for Barcelonas del.

Her skal Barcelona være villige til å tilby enten nevnte Coutinho eller høyreback Nelson Semedo som en del av overgangen.