Vakte oppsikt: Dette sier Joshua King om lagkapteinens omdiskuterte valg - Sportsbibelen

Vakte oppsikt: Dette sier Joshua King om lagkapteinens omdiskuterte valg

Stefan Johansen feiret sitt og Norges første mål mot Kypros ved å stikke fingrene i ørene. Det likte lagkamerat Joshua King.

I forkant av Norge – Kypros var flere eksperter i tvil om kaptein Stefan Johansen skulle være i startoppstillingen til Lars Lagerbäck. Midtbanespilleren har fortsatt til gode å starte en Premier League-kamp for Fulham denne sesongen.

Han var likevel i elleveren som startet i Norges 2-0-seier mot Kypros. Johansen scoret to mål – og det kunne se ut som 27-åringen hadde fått med seg skriveriene i forkant av kampen.

Johansen feiret det første målet ved å stikke fingrene i ørene, som om han ikke ønsket eller brydde seg om hva omverden sa. Etter kampslutt ønsket han ikke å si så mye om feiringen. Det ville imidlertid Dagbladets kommentator Morten Pedersen:

– Du stikker ikke fingrene i ørene når du scorer for Norge. Du jubler, skrev Pedersen i Dagbladet.

Lagkamerat Joshua King hadde en annen oppfatning av feiringen. Bournemouth-profilen likte reaksjonen til kapteinen hans.

– Han leverte, og det er litt gøy for ham, siden han har fått litt kritikk om at han ikke burde startet fordi han ikke spiller fast i Fulham. Jeg elsker at han viser folk fingeren. Stefan har en bra «attitude» og har baller nok til å levere på banen og la bena snakke, sa King til VG etter kampen.

Hva tenkte du om Stefan Johansens feiring? Si din mening i kommentarfeltet!