Det vanvittige kjempebudet på Cristiano Ronaldo sjokkerer alle

Verdens beste fotballspiller kan nå til og med bli verdens dyreste fotballspiller – i overlegen stil. Real Madrid venter nemlig et bud på hele 1,9 milliarder kroner for Cristiano Ronaldo, ifølge den spanske avisa AS.

Forrige sommer slo Paul Pogba rekorden som verdens dyreste fotballspiller da han gikk til Manchester United for drøyt en milliard kroner. Rekordovergangen kan snart bli knust. Det er nemlig et bud på vei til Real Madrid som vil slå alle rekorder.

Den spanske avisa AS, som har god oversikt på Real Madrid, avslører nå at et bud på hele 1,9 milliarder kroner vil legges inn på verdens beste fotballspiller, Cristiano Ronaldo. Dere forstår nok alle hvor budet kommer fra, og dere har nok rett: Fra Kina. Dessuten kommer Ronaldo til å tilbys hele 1,1 milliarder kroner i lønn – hvert år. Altså 21 millioner kroner i uka og en dagslønn på usannsynlige tre millioner kroner.

Cristiano Ronaldo, som nylig skjøt enda en Champions League-tittel til Real Madrid med to mål i finalen lørdag, vraket et kjempetilbud fra Kina i vinter, men spørsmålet er om budet med en totalsum på 3 milliarder kroner kommer til å bli uimotståelig for portugiseren. Akkurat nå er han under en avtale med Real Madrid fram til 2021 og om dere lurer på utkjøpsklausulen, så ligger den på «bare» ti milliarder kroner.

https://www.youtube.com/watch?v=B15FY89O4Hc