Velg rett: Her kan nordmenn vinne store summer

Man trenger ikke nødvendigvis satse enorme summer for å vinne storgevinst på oddsen. Noen smarte trekk kan sørge for store beløp inn på kontoen.

Betsson deler ut syke tilbud hver dag i hele julen. I tillegg får alle nye spillere en oddsbonus på inntil 2000 kr!

Det kan virke som et langskudd å innkassere høye summer på oddsen uten å ta stor risiko. Likevel er det langt ifra umulig dersom man velger den riktige strategien. For eksempel kan det være lurt å holde utkikk etter tilbudene spillselskapene kommer med for å enten minimere egen risiko eller booste oddsen.

Det kan også være lurt å lese ekspertenes tips, ettersom de jobber kontinuerlig med å finne gode spill til en fornuftig odds. Klarer man å kombinere flere gode spill kan det resultere i betydelig gevinst.

Vant nesten 70 000 – på 200 kroner

Det var nemlig dette en mann fra Hokksund klarte tidligere i høst. Han leverte inn en kupong med hele 328 i odds– og håvet inn nesten 70 000 kroner.

Det så likevel lenge mørkt ut for kupongen, da tre av de seks kampene så ut til å ende med feil resultat for manne. Men elleville overtidsminuttene snudde alt i hans favør og han kunne til slutt innkassere den spinnville kupongen.

Selv om kupongen hadde en svimlende totalodds, hadde ingen av spillene en odds på mer enn 3,30.

PR-manager i Betsson ble mildt sagt imponert over kupongen Hokksund-mannen dro i land.

– Å utbetale til dyktige og heldige spillere er jo hva som gjør denne jobben så moro, og når oddsspilleren klarte å få inn så mange dramatiske kamper er det jo ekstra gøy. Ingen kan beskylde han for å gjøre det enkelt for seg selv hvert fall, fortsetter han.

Bettsson tilbyr alle nye kunder en oddsbonus på inntil 2000 kroner. Det kan komme godt med hvis du vil dra inn store summer i løpet av en hektisk fotballmåned.

I julens tegn er det også gode tilbud å hente i årets julekalender. Der kan det dukke opp alt fra oddsboost, gratisspuns og cashrace.

Meld deg på Betssons julekalender og motta elleville tilbud hver dag frem til julaften.


 

Les mer om...