VM-klare: Dette sier landslagssjefen og kapteinen om en eventuell Hegerberg-retur

Hverken kaptein Maren Mjelde eller landslagssjef Martin Sjögren ønsket å si noe særlig om et mulig landslagscomeback for Ada Hegerberg til neste sommers VM.

De norske landslagsjentene dro en virkelig stor fotballbragd ut av hatten tirsdag kveld. Den dramatiske 2-1-seieren mot Nederland betyr at Norge er klare for VM i Frankrike neste sommer.

Da har landslaget muligheten til å revansjere fiaskoen i Nederland-EM i fjor sommer. Da endte Norge sist i gruppen. En misfornøyd Ada Hegerberg valgte å trekke seg fra landslaget som følge av diverse uenigheter.

Nå har laget kvalifisert seg til VM – uten den største stjernen. VG opplyser at det er gjort flere forsøk på å overtale Lyon-spilleren til å gjøre comeback, uten hell så langt. Sjögren ønsket ikke å si så mye om muligheten for et comeback i VM. Finalen spilles på Lyon og Hegerbergs hjemmebane.

– Akkurat nå så kjenner jeg at det spørsmålet vil jeg legge til siden. Nå skal vi være veldig fornøyd med det vi har gjort, og så får vi nyte det. Denne gruppen har vært fantastisk, sa Sjögren til VG.

Kaptein Maren Mjelde var like kryptisk.

– Det er ikke noe jeg vil kommentere i kveld. I dag er det bare fokus på vi som har vært med. Jeg tenker bare på det som har skjedd i dag og det som skjer i kveld.

DEL artikkelen for å hylle landslagets bragd!

 

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);