Zlatan avslører et av sine største forbilder: – Fortsatt på mitt nivå

Det er ikke mange som har Zlatan Ibrahimovic som sin største beundrer, men i et intervju med avisa Café avslører spissen et unntak i svensk idrett.

Björn Borg. Hans prestasjoner trigger meg. Akkurat som meg kom Björn fra ingensteds og viste at alt er mulig. Han er den eneste som har kommet opp på mitt nivå og gjort en forskjell, sier Zlatan.

Ibrahimovic har hatt en lang og suksessfull karriere som nå nærmer seg slutten. Svensken har derimot massevis å sysle med den dagen han velger å legge opp. En av dem er hans ny parfyme som lanseres om ikke alt for lang tid. I forbindelse med dette har Zlatan gjort et intervju med avisen Café, der han forteller om sin framtidsplaner.

– Det er Sverige jeg kommer i fra, det er Sverige jeg representerer og alltid tenker på i det jeg gjør. Om det går bra for meg utenfor Sverige, så er det en bonus som jeg blir svært glad og stolt over, men det er Sverige som er mitt. Det som skjer i Sverige er viktigst for meg. Det jeg gjør er koblet til Sverige. Jeg passer på at alle vet at Sverige finnes, sier Zlatan til Café, ifølge Sportbladet.

Det er til manges overraskelse ikke storbylivet som lokker, men landsbygda når angriperen tenker på et framtidig sted å bosette seg.

– Et sted i Sverige nær naturen. Jeg har hatt så mye folk rundt meg i så mange år. Storbyer, betong, biler og stress. Jeg vil bare være i fred med familien og ha det rolig. Og vi er bortskjemte i Sverige, vi vet ikke hvor bra vi har det, sier han til avisen.