Slik skal Zlatan "hjelpe" Manchester United til seier i Europaliga-finalen - Sportsbibelen

Slik skal Zlatan «hjelpe» Manchester United til seier i Europaliga-finalen

Skadde Zlatan Ibrahimovic har landet i Sverige med et tydelig mål: Å hjelpe Manchester United til å vinne Europaligaen.

Onsdag kveld avgjøres det om Manchester United gjør en suksess- eller fiaskosesong. En 90 minutters Europaliga-finale mot Ajax kommer til å definere hele sesongen, der alt handler om å nå Champions League.

I finalen har den engelske storklubben et våpen som de håper skal bli en avgjørende faktor. Han heter Zlatan Ibrahimovic. Svensken har tidligere feiret store triumfer på finalearenaen i Stockholm, Friends Arena, og på med hans nærvær på tribunen skal det gi laget nok tennvæske for United-spillerne til å prestere slik de må. Det er i hvert fall en av lagkameratene overbevist om.

– Zlatan er her for å hjelpe, akkurat som Ashley Young. Vil du vinne en tittel i Europa og gjøre en god sesong trenger du hjelp utenfor. Det handler ikke bare om det som skjer på banen. Sammen er vi et lag og alle er viktige. Zlatan er en av oss, og han støtter oss, sier Ander Herrera til Daily Mail.

– Selvsagt er det elleve spillere som skal gjøre det på banen, men alle andre er klare til å hjelpe og pushe lagkameratene sine. Så om vi vinner, vinner vi for alle. Alle har vært en del av dette, og vi trenger alle.

Ifølge britiske medier har Zlatan vært på plass i Stockholm i noen dager for å lade opp til finalen som er Uniteds siste kamp for sesongen. Antakeligvis blir det også den siste kampen Zlatan kan kalle seg United-spiller.

For framtiden er fortsatt veldig uviss rundt svensken, men Herrera er overbevist om at Zlatan snart vender tilbake på fotballbanen.

– Han er optimistisk. Han er 100 prosent sikker på comeback for han klarer ikke å la være og slutte å vinne. Han kan ikke slutte å lage mål. Jeg er sikker på at han kommer tilbake i toppslag, sier spanjolen.