Zlatans agent: Ibrahimovic har bestemt seg – her vil han spille neste sesong - Sportsbibelen

Zlatans agent: Ibrahimovic har bestemt seg – her vil han spille neste sesong

Zlatan Ibrahimovic jaktes av klubber i hele fotball-Europa, til tross for sin nåværende skade. Nå hevder spissens agent, Mino Raiola, at han har tatt en avgjørelse om framtiden.

Ibrahimovic pådro seg i vår en skikkelig kneskade og kommer til å være lenge borte fra fotballbanen. 35-åringen har derimot sagt klart og tydelig i fra om at han skal tilbake på fotballbanen.

I slutten av juni går angriperens kontrakt med hans nåværende klubb, Manchester United, ut. Det har dratt i gang ville spekulasjoner om den svenske stjernens framtid. Mange storklubber skal være på jakt etter Zlatan, noe agenten Raiola bekrefter.

– Vi har mange tilbud på bordet, sier han till talkSPORT.

Ibrahimovic er blitt veldig populær i Manchester etter at han ankom fra Paris Saint-Germian forrige sommer. Nå gir Raiola United-supporterne en stor gladmelding. Svensken ønsker å bli i den engelske storklubben.

– Zlatan ønsker å bli igjen på det høyeste nivået i England, og han er overbevist om at han fortsatt vil være en ressurs for Manchester United. Han har også være en stor ressurs for andre klubber i England, men jeg synes det er respektfullt å snakke med United først og se hva alle parter vil, sier Raiola til det britiske nettstedet.

Men Raiola er tydelig med at ingenting er i nærheten av å være klart enda.

– Han har hatt en fantastisk periode i Manchester, og nå er det opp til klubben og meg å se til at vi kan finne en løsning. Det viktigste av alt er uansett at rehabiliteringen hans går bra, og så får vi se hva som skjer etter det, sier Raiola.