Zlatans bidrag til det norske landslaget: – Har gjort meg sterkere mentalt, forteller landslagsspiss

Før Nations League-kampene mot Slovenia og Kypros røper Ola Kamara at han høster frukter av å spille med supersvensken.

Med Joshua King ute med skade og Tarik Elyounoussi tvilsom til de kommende landskampene er det store muligheter for at det er Ola Kamara som leder angrepet til Norge i de kommende Nations League-kampene.

En sesong på topp med Zlatan Ibrahimovic har gjort underverker for selvtilliten skal vi tro den tidligere Strømsgodset-spilleren.

– Det å få spille sammen med en som har den vinnermentaliteten hver eneste dag – det gjør noe med deg. Du blir sterkere mentalt av å spille sammen med sånne som han, forteller Kamara til NRK.

Den norske landslagspissen er full av lovord om svensken og avslører samtidig at det er rart å spille sammen med ett av idolene sine fra barndommen.

– Det har vært veldig spesielt å få spille sammen med en du har fulgt gjennom oppveksten og som har hamret inn mål for de største lagene i verden, sier han i samme intervju.

Kamara har hatt en sterk sesong i MLS og står bokført med 14 mål i 2018-sesongen. Med hattricket mot Australia i mars friskt i minne er det grunn til optimisme for Lars Lagerbäck og co. før møtet med Slovenia i Ljubljana på fredag.

PS: Zlatan vant forøvrig årets mål i MLS etter denne praktscoringen:

Lik og del om du mener at Zlatan burde hatt norsk pass!

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);