Her er Zlatans nye framtidsplan: – Han vet det er over

Zlatan Ibrahimovics kneskade har forandret hele framtiden hans. Det ser ikke ut til å bli ett år til i Manchester United for stjernespilleren.

Ibrahimovic har landet i USA for å operere kneskaden han pådro seg torsdag. Allerede nå spekuleres det i om svensken trolig blir satt ut av spill i opp mot ett år. Derfor er det mye som tyder på at spissens tid i Manchester United er over.

Den svenske stjernen har selv sagt at karrieren langt i fra er over, og at han skal komme tilbake «enda sterkere». I Manchester United er ikke tålmodigheten like stor. Nå skriver den engelske avisen The Mirro at svensken allerede har fått beskjeden.

– Zlatan Ibrahimovic vet det er over. Han har sparket sin siste ball for dem. Et skadefravær på ni til tolv måneder hindrer Zlatan fra å spille på Old Trafford igjen. Zlatan har allerede forlatt Manchester United mentalt, selv om klubben har tilbudt ham å trene seg opp i klubbens fine fasiliteter, skriver The Mirror.

I stedet virker framtiden å ligge i landet «Ibra» er i akkurat nå. Ifølge ryktene har Zlatan stilt om siktet og hans nye plan er å spille i MLS så fort han er skadefri. I USA har allerede Los Angeles FC og Los Angeles Galaxy kommer med tilbud.