Zlatans uvanlige uttalelse: – Da er jeg en "nobody" - Sportsbibelen

Zlatans uvanlige uttalelse: – Da er jeg en «nobody»

Skadde Zlatan Ibrahimovic bruker for øyeblikket tid utenfor fotballens rampelys, et liv som passer stjernespissen som hånd i hanske.

Fotballsesongen er over for Ibrahimovic. Etter den tøffe kneskaden er det mange måneder til svensken blir å se på fotballbanen igjen. I stedet har Zlatan derfor mer tid å legge på sine nære og kjære. Aller nærmest står familien, kona Helena og sønnene Maximilian og Vincent.

Fotballfans verden over har gjennom årene sett angriperens store ego. Derfor er 35-åringens siste uttalelse om livet med familien noe som blir ansett som ekstremt sjelden. I et intervju med SvD hevder nemlig Zlatan at det finnes en plass der det ikke er han selv som står i sentrum.

– I familien min handler det ikke om Zlatan i det hele tatt. Det kan jeg ikke akseptere der. Det handler ikke om en person og alt fokus på ham, tvert i mot. Jeg er i skyggen av mine barn, sier Ibrahimovic til SvD.

Han bekrefter at også hans sønner har begynt å falle for fotballen.

– De har fått opp interessen for fotball de siste årene, før det, så hatet de fotball. Men nå følger de fotball og har sine favorittspillere, sier Zlatan til avisen.

Videre fortellere målkongen om sin store fremtidsdrøm: Å slippe krav, press og forventninger – bli «en i mengden». Derfor mener 35-åringen at han har mye kjærlighet til den svenske naturen.

– Du må komme inn i min verden for å forstå. Jeg kjenner ikke like mye press når jeg er i naturen. Der jeg en «nobody», ingen i det hele tatt. Det føler jeg ikke ofte, sier Zlatan.