Camilla Herrems spesielle triks for å holde nivået oppe

Det norske kvinnelandslaget har storspilt i sine to første kamper i gruppespillet i håndball-EM.

De feide over Polen i andre omgang av åpningskampen og feide sine tyske motstandere av banen på lørdag, da de vant 42-23 til slutt.

Camilla Herrem (34) er en av de som virkelig har imponert så langt i mesterskapet, og har scoret tolv mål på to kamper for Norge. Om hun kommer til å opprettholde scoringsformen på mandag mot Romania, gjenstår å se.

ANNONSE: Tipp hvilket lag DU tror vinner Håndball EM og få et gratisspill på 50 kr på håndball for HVER KAMP laget vinner hos Betsson

Hergeirsson forteller om Herrems spesielle triks

Den norske troppen er selvfølgelig full av de beste spillerne i verden, som ofte kjemper om å vinne Champions League-trofeet på klubbnivå. Slik er det ikke for Herrem, som spiller for Sola Håndball.

Søndag svarer landslagstrener Thorir Hergeirsson på spørsmål om han er overrasket over Herrems nivå, da hun ikke har det samme miljøet rundt seg som mange av de andre norske spillerne i EM-troppen.

«Nei, jeg er ikke over­ras­ket. Jeg kjen­ner godt til Ca­mil­la som type, og hvor­dan hun job­ber. Hun har eks­tre­me fer­dig­he­ter som kant­spil­ler. Det vir­ker som hun bare blir ras­ke­re for hvert år som går. Det er et steg som er helt unikt. Hun tre­ner vel­dig godt, og har i pe­ri­oder kom­pen­sert med å trene med her­re­lag og sky­te på her­re­mål­vak­ter», sier lands­lags­sjef Thor­ir Hergeirsson, ifølge Dagsavisen.

Les også: Håndball-EM 2020: TV-tider, kampprogram og resultater

ANNONSE: Tipp hvilket lag DU tror vinner Håndball EM og få et gratisspill på 50 kr på håndball for HVER KAMP laget vinner hos Betsson

Foto: Vidar Ruud / NTB

Hemmelig trener hjemme

Søndag kveld meldte Stavanger Aftenblad at Herrem har hatt en hemmelig trener hjemme i Sola, som har trent henne spesifikt for å bli raskere.

SA melder at Victor Øvregaard (66) har hjulpet Herrem med å få en mer eksplosiv fart fram mot EM. De skriver at Herrem selv snakket om Øvregaard under den digitale pressekonferansen, som nylig ble holdt i forkant av kampen mot Romania.

«Vi jobbet med det tekniske, å få frem knærne i starten og ligge godt frempå. Og å sette trøkk mot bakken. Vi la vekt på maksimal innsats i sprinttreningen og derfor gode pauser mellom hvert løp. Skal man utvikle hurtigheten, bør man løpe minst 95 prosent av maks. Jeg tror mange lagidretter har mye å hente der», sier Øvregaard til SA.

Øvregaard har lang erfaring fra friidrett og har trent mange sprintere i idrettsklubben Skjalg.

ANNONSE: Tipp en vinner for 250 kr eller mer og få et gratisspill på håndball for hver kamp laget ditt vinner – hent tilbudet via denne lenken

Camilla Herrem har virkelig spilt bra så lengt i Håndball EM! Vi gleder oss til å se hvordan det går med Norge dette mesterskapet!

ANNONSE: Hvem tror du vinner Håndball EM i Danmark? Tippe en vinner for 250 kr eller mer og få et gratisspill på 50 kr for HVER KAMP laget vinner hos Betsson

Lykke til!