Norge knuste Polen i EM-åpningen: Se hva resultatet ble her

Torsdag kveld åpnet EM-mesterskapet i håndball, hvor Norge møtte Polen i sin første kamp i gruppespillet.

Det har vært knyttet stor spenning til årets mesterskap i Danmark, på grunn av Covid-19.

Men det så ikke ut til å affisere de norske kvinnene ute på håndballbanen, da de enkelt slo Polen med 35 – 22.

ANNONSE: Tipp en vinner for 250 kr eller mer og få et gratisspill på håndball for hver kamp laget ditt vinner – hent tilbudet via denne lenken

Nora Mørk briljerte

Etter første omgang stod det 17-13 til Norge, hvorav den største stjernen, Nora Mørk (29), scoret fem mål. Mørk scoret på fire av fire straffekast i løpet av omgangen.

«En feilfri omgang av Nora Mørk», sa TV3-kommentator Daniel Høglund da Mørk satte sitt siste straffekast for omgangen.

29-åringen endte totalt med seks scoringer da dommeren blåste i fløyta etter 60 spilte minutter.

ANNONSE: Tipp vinneren av Håndball EM og få et gratisspill for hver kamp laget vinner – hent tilbudet HER

Mesterskapet startet 3. desember varer fram 20. desember, hvor det hele skal avgjøres i finalen.

I den norske gruppen (Gruppe D), spiller også Tyskland og Romania. De to nasjonene møttes tidligere torsdag kveld, hvor Tyskland vant 22-19

Frankrike er regjerende mestere av Europamesterskapet, etter at de tok seieren mot Russland på hjemmebane for to år siden.

For Norge sin del endte forrige EM med en 5.-plass, men nå ser det ut som de er lystne på gullet.

Dette er Norges to resterende kamper i gruppespillet:

5.desember
(Sydbank Arena, Kolding) Klokka 18.15 Tyskland – Norge

7. desember
(Sydbank Arena, Kolding) Klokka 20.30 Romania – Norge

ANNONSE: Tipp hvilket lag DU tror vinner Håndball EM og få et gratisspill på 50 kr på håndball for HVER KAMP laget vinner hos Betsson

Gratulerer med seieren til de norske kvinnene! Tror du de vinner EM-mesterskapet?