Rumensk landslagsspiller testet positivt – her er tidspunktet Romania møter Norge

Tirsdag ettermiddag kommer nyheten om at en ny rumensk landslagsspilleren, Laura Chiper (31), har testet positivt for Covid-19.

31-åringen blir dermed isolert fra av den rumenske håndballtroppen, som er satt i en 24-timers karantene.

ANNONSE: Tipp vinneren av Håndball EM og få et gratisspill for hver kamp laget vinner – hent tilbudet HER

Alle påvirket – flere nøkkelspillere ute

Norge, Romania og de resterende nasjonene i samme EM-gruppe (Tyskland og Polen) har hatt problemer med koronaviruset. Flere spillere og personer i støtteapparatene har fått påvist viruset, og mange har blitt nødt til å melde frafall, blant annet den norske målvakten Silje Solberg.

Foto: Lise Åserud / NTB

Romania har allerede mistet strekspilleren sin Crina Pintea, da hun testet positivt for viruset like før den rumenske troppen reiste til Danmark, som er arrangør av mesterskapet.

Norge skal møte Romania til kamp den 7. desember.

Her kan du lese alt om TV-tider, kampprogram og resultater (oppdateres fortløpende).

Amanda Kurtovic, Stine Skogrand, Vilde Ingstad, Emilie Hegh Arntzen, Heidi Løke, Helene Gigstad Fauske, Marit Røsberg Jacobsen Sanna Solberg , Kari Brattset, Emilie Christensen Stine Bredal Oftedal, Kari Aalvik Grimsbø og Nora Mørk. Foto: Vidar Ruud / NTB

Tysklands trener måtte bli igjen

Tyskland sin trener Henk Groener har fått påvis koronaviruset og har ikke blitt med på reisen til Danmark, som følge av resultatene. Ingen av de tyske spillerne har fått påvist viruset og har ankommet Danmark.

Det har vært påvist smitte hos flere spillere i bruttotroppen til det polske landslaget blant annet, men etter negative tester på utøverne som ble tatt ut, gikk det med et nødskrik for det polske landslaget, som ankommer Kolding tirsdag.

ANNONSE: Tipp hvilket lag DU tror vinner Håndball EM og få et gratisspill på 50 kr på håndball for HVER KAMP laget vinner hos Betsson

Nå krysser vi fingrene for at alle holder seg friske og at alle er forsiktige 🤞