Spørsmålet Heidi Løke er lei av

Håndballspilleren Heidi Løke (37) er en ekte norsk håndball-legende, som fortsatt spiller aktivt og er en del av den gjeldende EM-troppen i Danmark for øyeblikket.

Løke er en av de mest meriterte spillerne i den norske håndballtroppen og 12. desember fyller hun 38 år.

Den hardtkjempende strekspilleren har allerede vunnet tre EM-gull (2008, 2010 og 2014), og har nå mulighet til å vinne sitt fjerde EM-mesterskap i løpet av karrieren med flagget på brystet.

ANNONSE: Tipp hvilket lag DU tror vinner Håndball EM og få et gratisspill på 50 kr på håndball for HVER KAMP laget vinner hos Betsson

Spørsmålet Løke er lei av

Løke deltok på en digital pressekonferanse nylig, i forkant av Romania-kampen, som skal spilles mandag 7. desember, og under pressekonferansen ble veteranen spurt om hvor lenge hun planlegger å fortsette som håndballspiller, ifølge Nettavisen.

Et spørsmål Løke har hørt mange ganger tidligere.

«Egentlig er jeg ganske lei det spørsmålet, fordi jeg har aldri gitt ut uttrykk for at jeg kommer til å gi meg med det første. Jeg elsker å spille håndball, jeg er veldig motivert og har store ambisjoner», ga Løke klar beskjed om, melder Nettavisen mandag morgen.

Vipers Kristiansand-spilleren kan forstå at hun blir stilt spørsmål om karriereslutt, da hun begynner å bli en av de eldste i den norske landslagstroppen. Men hun gjør det klart at hun koser seg med hobbyen sin, og føler seg veldig privilegert, som får jobbe med det hun elsker.

ANNONSE: Tipp en vinner for 250 kr eller mer og få et gratisspill på håndball for hver kamp laget ditt vinner – hent tilbudet via denne lenken

Romania neste på programmet

Mandag 7. desember skal Norge spille sin tredje kamp i EM-gruppespillet mot Romania. Norge har vunnet sine to første kamper i mesterskapet mot Polen og Tyskland.

Les også: Håndball-EM 2020: TV-tider, kampprogram og resultater

I den første kampen mot Polen virket de norske kvinnene noe nervøse i den første omgangen, før de klarte å slå seg til ro. Da gikk de fra en knapp ledelse til å vinne 35-22.

Mot Tyskland derimot var det aldri noen tvil om hvem som kom til å vinne kampen, da Nora Mørk & co knuste dem 42-23.

ANNONSE: Hvem tror du vinner Håndball EM i Danmark? Tippe en vinner for 250 kr eller mer og få et gratisspill på 50 kr for HVER KAMP laget vinner hos Betsson

Vi er så fornøyde med at du fortsatt spiller for Norge Heidi Løke, og ønsker deg lykke til videre i mesterskapet!