Thorir Hergeirsson følte alle lo av ham – forutså det ingen trodde var mulig

Tirsdag kveld ble det klart at Norge kommer til å møte Danmark til semifinale i Håndball-EM fredag 18. desember.

Danskene spilte sin spiste kamp i hovedrunden mot Russland, som var regnet som favoritter, og det var en liten kvartfinale for de to landslagene, da vinneren av kampen ville gå videre til semifinalen.

Danmark viste skikkelig muskler mot de russiske kvinnene, da de vant hele 30-23.

ANNONSE: Tipp hvilket lag DU tror vinner Håndball EM og få et gratisspill på 50 kr på håndball for HVER KAMP laget vinner hos Betsson

Alle lo av Thorir Hergeirsson

Resultatet overrasket de fleste ekspertene, som spådde at Frankrike og Russland var de som kom til å avansere til semifinalene fra Gruppe 1 i hovedrunden.

Men det er ikke alle som er overrasket over at danskene har kommet seg til semifinalen. Den norske landslagstreneren, Thorir Hergeirsson, har hele tiden trodd at det danske laget kommer til å kjempe om medaljer i årets mesterskap.

«Det er litt morsomt at det ble Danmark, alle ekspertene har hele tiden sagt Russland og Frankrike. Da jeg sa at Danmark var gode nok for semifinale, lo alle av meg, men det gjør de hele tiden, så det går bra», sa Hergeirsson til TV3 tirsdag kveld, skriver TV 2, etter at det var klart hvem Norge kom til å møte i semifinalen.

ANNONSE: Tipp en vinner for 250 kr eller mer og få et gratisspill på håndball for hver kamp laget ditt vinner – hent tilbudet via denne lenken

Les mer: Håndball-EM 2020: TV-tider, kampprogram og resultater

I den andre semifinalen kommer Frankrike til å møte Kroatia fredag kveld. Kroatia har vært årets overraskelse i Håndball-EM. De franske kvinnene regnes som en av største favorittene i mesterskapet, og er regjerende EM-mestere.

18.00 Vinner semifinale I – Vinner semifinale II

ANNONSE: Hvem tror du vinner Håndball EM i Danmark? Tippe en vinner for 250 kr eller mer og få et gratisspill på 50 kr for HVER KAMP laget vinner hos Betsson