Thorir Hergeirssons avgjørelse like før semifinale – henter inn ekstra spiller som erstatter

Norge har vist en fantastisk form i EM, og vunnet fem av fem kamper i gruppespillet og hovedrunden. På tross av dette er det fortsatt muligheter for å gjøre tiltak som kan gjøre ting enda bedre for de norske kvinnene.

Nå har landslagstrener Thorir Hergeirsson bestemt seg for å gjøre endringer i den norske EM-troppen like før den siste kampen i hovedrunden.

ANNONSE: Tipp hvilket lag DU tror vinner Håndball EM og få et gratisspill på 50 kr på håndball for HVER KAMP laget vinner hos Betsson

Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

Hergeirsson har bestemt seg for å hente inn Marta Tomac (30) til den siste kampen i hovedrunden mot Ungarn.

Etter tirsdagens kamp mot Ungarn er det kun to gjenstående kamper igjen for Norge; semifinale og bronsefinale/finale.

Tomac kommer inn som erstatter for Veronica Kristiansen.

«Byttet foran kampen mot Ungarn skyldes behovet for å styre kampbelastningen for Veronica Kristiansen», sier landslagssjef Thorir Hergeirsson til Norges håndballforbund.

Veronica Kristiansen er en av de norske spillerne som var ute i flere uker med Covid-19 i forkant av mesterskapet. 30-åringen kan derfor ha behovet for å få mer hvile, noe hun får muligheten til med Tomac i troppen.

ANNONSE: Tipp en vinner for 250 kr eller mer og få et gratisspill på håndball for hver kamp laget ditt vinner – hent tilbudet via denne lenken

Veronica Kristiansen i en tøff duell mot Spania, fra EM i 2018. Foto: Photo by SEBASTIEN BOZON / AFP

Kristiansen er fortsatt en del av den norske troppen, men vil være oppført som reserve i kampen mot Ungarn. De andre reservene er Rikke Granlund, Silje Waade og Ingvild Bakkerud.

Semifinalene i håndball-EM spilles fredag 18. desember. Bronsefinalen og finalen avgjøres 20. desember.

Les mer: Håndball-EM 2020: TV-tider, kampprogram og resultater

ANNONSE: Hvem tror du vinner Håndball EM i Danmark? Tippe en vinner for 250 kr eller mer og få et gratisspill på 50 kr for HVER KAMP laget vinner hos Betsson

Hvem tror at Norge kommer til å vinne Håndball-EM?