Han setter seg i bilen med den sinte pensjonisten – og opplever tidenes utblåsning

De tror den stakkars pensjonisten behøver hjelp med sin nye Mercedes. De tror helt feil – og får sitt liv kjøretur.

Petter Solberg forvandles til pensjonist

I dette klippet har vår norske rallykonge Petter Solberg blir forvandlet til en pensjonist, som påstår at han ikke har noen kunnskap om hvordan man takler en Mercedes med kraftig motor.

Solberg får hjelp av snille nordmenn, som vil hjelpe «den gamle mannen» med å kjøre bort Mercedes. De ikke sine egne øyne etter at de setter seg inn i bilen. Hvordan har denne pensjonisten kommet bak rattet, og vil de komme ut av bilen i live?

De som setter seg i bilen får seg en skikkelig skrekkopplevelse. For denne pensjonisten er en veldig aggressiv bilfører, noe de ikke hadde ventet seg.

Se på klippet nedenfor:

Solberg er tydeligvis ikke bare en dyktig bilfører, for snakk om å ha talent for skuespill! Solberg kjørte rally profesjonelt mellom 1998 og 2012 og vant blant annet VM i 2003. Han tok totalt 13 seirer i rallykarrieren.

En annen verdensstjerne som utførte en lignende spøk er Formel 1-føreren Sebastian Vettel. Han kledde seg ut som en bilmekaniker og fikk noen få medpassasjerer til å frykte for livene sine i dette klippet: