Den norske håndballstjernens overraskende beslutning – vender hjem til den lille norske klubben

Den norske landslagsspilleren i håndball, Camilla Herrem, avslutter utenlandeventyret sitt og drar hjem til barndomsklubben Sola.

Landslagsvingen har lenge sagt at hun vil tilbake til norsk håndball og klubben i sitt hjerte, Sola, men senest i januar hevdet Herrem at det fortsatt ville ta litt tid. Håndballspilleren sa at det ikke var aktuelt med en overgang før til sommeren 2018.

Nå har Herrem derimot ombestemt seg og flytter hjem til stedet hun har vokst opp, Sola utenfor Stavanger i Rogaland. 30-åringen forlot riktig nok klubben tidlig til fordel for Byåsen i 2006. Hun er klar for spill fra september.

– Det er en signering av kaliber norsk landslagspiller, sier daglig leder John Harald Kåsen i Sola HK til RA.

Siden har lyntoget spilte for rumenske Baia Mare, danske Team Tvis Holstebro og makedonske ZRK Zadar. I tillegg står Herrem med 138 landskamper og har tatt 4 EM-gull, 2 VM-gull og 1 OL-gull med det norske landslaget.

Man kunne for øvrig lukte en overgang da ektemannen, Steffen Stegavik, ble klar for 1. divisjonsklubben Nærbø, bare 30 minutters kjøring fra Sola. Ekteparet har også kjøpt hus sammen på Sola.

Herrems nye håndballklubb har denne sesongen gjort sin beste sesong noensinne med semifinale i cupen og sluttspillsplass. Nå håper de Herrem kan heve klubben ytterligere ett hakk.