Trenernes elleville veddemål – får svi etter klubbens store triumf

Herre- og kvinnetrenerne i Randaberg Volleyball veddet om hvilket av lagene som ville gjøre det best denne sesongen. Nå må en av de løpe med minimalt med klær.

Kvinnelaget til Randaberg Volleyball i Rogaland har hatt en glimrende sesong. Etter å ha tapt cupfinalen for Oslo Volley i januar, tok rogalendingene revansj i sluttspillsfinalen i helga og sikret seg tittelen mot nettopp Oslo Volley.

Også herrelaget til Randaberg spiller i eliteserien, og derfor valgte kvinne- og herrelagets trenere å inngå et veddemål i september om hvem som ville gjøre det best denne sesongen, skriver Stavanger Aftenblad.

Vinneren, damelagets trener, Espen Sørbø, vil ikke røpe alt for mye om hva herretrener Tor Ragnar Gilje må gjøre, men noen detaljer avslører han.

– Hehe. Jeg kan vel si så mye at Tor Ragnar må ut på en runde rundt Randaberghallen med minimalt med klær på kroppen. Han har en måned på seg for å oppfylle sin del av veddemålet. Vi har ikke sagt noe om når på døgnet det må skje, men det vil bli behørig dokumentert, sier Sørbø til regionsavisa.