Zuccarello herjet med Senators – ledet Rangers til seier: – Det var en «må vinne»-kamp

Mats «Zuccarello» Aasen spilte en glimrende kamp mot Ottawa Senators i den tredje av kvartfinalekampen i NHLs sluttspill.

Nordmannens klubb, New York Rangers, trengte en helt som skulle stå fram i tirsdagens kamp. Etter to strake tap var Rangers nærmest nødt til å vinne skulle de ha noen som helst sjanse til å gå videre til semifinalen.

Da gledet det Rangers-fansen å se at Zuccarello nok en gang sto fram. Etter spill i bare 5,31 satte nordmannen inn kampens første mål og sendte Rangers foran med et bestemt skudd til venstre for keeper.

Tolv minutter senere var Zuccarello igjen på farten og spilte fram Michael Gardner, som satte inn 2-0. Senere i kampen scoret også Rick Nash og Oscar Lindberg for Rangers, mens Jean-Gabriel Pageau satte inn en redusering for Senators, slik at sluttresultatet ble 4-1 til Rangers.

– Vi vet at vi ligger under 0-2 og kommer hit på hjemmebane. Det er en «må vinne»-kamp for oss og vi må vi vise at vi er et bedre lag enn vi viste i de to første kampene. Det var godt å se at vi klarte det, sier Mats Zuccarello til Nettavisen.

Dermed er det fortsatt håp for avansement for Rangers, men klubben fra New York ligger fortsatt under 1-2 etter tre kamper. Skal det snu må Zuccarello trolig fortsette å stå fram. I den første sluttspillsrunden var det nordmannen som avgjorde i den avgjørende kampen med å score to mål da Rangers lå under mot Montreal Canadiens.