Plutselig stoppet den norske VM-syklisten midt i løypa – se det rørende øyeblikket

Kristoffer Skjerping på Norges VM-lag var én av syv hjelperyttere.
Da han var ferdig med sin del av jobben under søndagens landeveisritt, fikk han virkelig sin belønning.

Den kom i form av kjæresten Miriam Bjørnsrud. Plutselig sto nemlig 24-åringens kjæreste ute i løypa. Da klinte de bokstavelig talt til.

Paret tok seg tid til et langt kyss – midt under VM på hjemmebane.

– Han var ferdig med jobben, og kom ganske sakte opp bakken. Jeg trodde jeg skulle få til en «high five». Men så kikket han på meg og det ble klinings. Vi hadde ikke sett hverandre på en stund. Jeg sa jeg var kjempestolt av ham. Han sa at han elsket meg tilbake. Det var skikkelig romantisk. Det føltes som om tida sto stille, sier Bjørnsrud til Dagbladet.

Skjerping fullførte aldri løpet, men hadde gjort den jobben han skulle for Edvald Boasson Hagen og Alexander Kristoff. Sistnevnte tok sølv, kun centimetere bak Peter Sagan øverst på podiet. Skjerping forteller Dagbladet at det var en veldig fin overraskelse.

– Løpet var ferdig for min del. Jeg hadde tid til å stå der. Det var en fantastisk opplevelse. Hun er den som heier høyest på meg. Og det går den andre veien også. Hun skjønner hvor mye det betydde for meg å sykle på hjemmebane. Det var et fint øyeblikk.

Det fantastiske øyeblikket ble faktisk fanget på film av Twitter-brukeren Estaban Guerrero: 

Lik og del hvis du også synes dette var et flott øyeblikk i en fantastisk sykkelfest!