Tiril Eckhoff deler oppsiktsvekkende TV-avsløring: Etter at hun la skiene på hylla

Skiskytteren Tiril Eckhoff (33) er en våre største legender i skisporet og har imponert stort med sine prestasjoner i løpet av karrieren.

Siden hun debuterte som 20 åring har hun vunnet ti gullmedaljer i VM og to i OL, og vant verdenscupen sammenlagt i sesongen 2020/21.

Vinteren 2022 stakk hun av med gullet under skiskytterstafetten i OL sammen med Tarjei Bø, Johannes Thingnes Bø og Marte Olsbu Røiseland.

Med andre ord er det trygt å si at når alt var som det skulle, var det ikke mange som kunne slå denne jenta i skisporet.

Tidligere i år skapte Eckhoff store overskrifter da hun annonserte at hun skulle legge opp.

Etter at Eckhoff la opp har hun endelig fått nyte hverdagen uten å føle presset fra media og trenere. På slutten av karrieren var hun preget av skader og andre hindringer som bremset opp sesong etter sesong.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Foto: Shutterstock

Tiril Eckhoffs TV-avsløring

I den kommende sesongen vil vi se Eckhoff som skiekspert på TV for TV 2.

Nå avslører den tidligere skiskytteren at tilbudene har stått i kø etter at det ble kjent at hun skulle legge opp.

– Jeg har vært heldig som har fått mange tilbud om både forskjellige TV-jobber og realityprogrammer. Jeg kan si at jeg fikk tilbud om å være ekspert hos både TV 2 og NRK, men valget falt til slutt på TV 2, sier Eckhoff til Dagbladet.

Eckhoff var ikke i tvil om at TV 2 var det riktige stedet for henne.

– Det var så enkelt som at TV 2 kunne tilby en skikkelig god gjeng som jeg ønsket å bli en del av. Jeg hadde en god magefølelse på TV 2, og det var større usikkerhet knyttet til NRK.

Eckhoff føler hun kan bidra som ekspert ved å bringe seerne enda tettere på hvordan utøverne har det før, under og etter konkurransene.

– Jeg tror det kan være en interessant vinkling å vise litt mer. Hva gjør de i timene før konkurranser? Hvordan er det å gå på de forskjellige stedene? Jeg vil vise flere sider av sporten, ikke bare fortelle seerne om de treffer blinkene eller ikke.

Del gjerne denne artikkelen videre med dine venner.