7 idrettsutøvere med en dårlig dag på jobben

Alle har en dårlig dag på jobben – til og med idrettsutøvere som legger ned utallige timer bare for å prestere i det ene øyeblikket.

Men slike øyeblikk gir i hvert fall sportsfans verden over noe å le av. I det minste håper vi at idrettsutøverne også klarer å le av det hele etter en stund. Her er noen utøvere som virkelig ikke har hatt dagen på jobben:

Julien Lizeroux:

Den franske alpinisten Julien Lizerouxs slalåmrenn i Méribel i mars i 2015 var over før det startet og man kan tydelig se frustrasjonen når han innser at det ikke blir noen målpassering denne gangen.

Daiki Ito:

Som regel er det fall nede i bakken som bekymrer skihopperne mest, men for vanlige folk er det lett å skjønne at man kan bli nervøs lenge før det. Kanskje det var nettopp dette som skjedde med den japanske skihopperen Daiki Ito?

https://www.youtube.com/watch?v=iRYEUlDU0E4

Jeroen Zoet:

Feyenoord-keeper Jeroen Zoet scoret nylig et av tidenes merkeligste selvmål, som trolig ble oppdaget takket være mållinjeteknologi. I storoppgjøret mot Ajax reddet målvakten ballen på streken, men klarte å rote ballen bak målstreken på merkverdig vis.

Denis Shapovalova:

Den canadiske tennisspilleren Dennis Shapovalova hadde virkelig uflaks i Davis Cup-kampen mot Storbritannia. Det er en regel at man ikke skal slå baller vilt ut av banen, ettersom det kan skade publikum. Et lite øyeblikk kokte det over for Shapovalova, men likevel har han svært uflaks med hvor ballen treffer, og dermed blir han diskvalifisert.

https://www.youtube.com/watch?v=jd0hEF3XOfs

John Emerson Fabriga:

Denne stuperen fra Filipinene imponerte ikke akkurat under SEA Games i 2015. Fabriga deltok i stuping fra tre meter og traff ikke med dette hoppet. Han har trolig hatt mye bedre dager på jobben.

Jeffrey Julmis:

For Julmis fra Haiti gikk ikke OL i Rio de Janeiro som planlagt. Julmis deltok på 110 meter hekk, men det ble fort klart at han var sjanseløs i å gå videre – ikke nødvendigvis fordi han var dårlig.

Darya Domracheva:

Ole Einar Bjørndalens kone, Domracheva, har ikke vært like heldig hver gang hun har gått renn i skiskyting. I 2009 klarte hun mesterverket å skyte stående da de egentlig skulle skyte liggende på fellesstarten i Oberhof. Dermed bommet hun fem ganger. Året etter skjøt hun på feil skive samme sted.

https://www.youtube.com/watch?v=9sd9fRhOKcE

Heidi Weng:

Den norske langrennsløperen har gjort flere rare ting i sporet oppover årene, men ingenting slår denne feilen. Weng er overbevist om at hun er inne i sin siste runde og spurter i mål, mens de andre går videre på enda en runde. Det tar en stund etter målgang før hun oppdager feilen til sin store fortvilelse.

Noen ganger synes man synd på utøvere som gjør så store feil, men som regel, i hvert fall i ettertid, er det bare morsomt. Lik og del artikkelen!