Den norske OL-gullvinneren overrasker med sitt mål for VM

Simen Hegstad Krüger ønsker ikke å sette seg noe konkret VM-mål.

25-åringen ble for alvor kjent da han sjokkerte langrennsverden med sitt OL-gull på skiathlonen i Pyeongchang. Medaljesamlingen ble kjapt større da han gikk for Norges seirende stafettlag.

ANNONSE: Provexin har gitt flere norske menn hårveksten tilbake. Finn ut mer om det her, så kan du også bremse hårtapet!

Slikt gjør forventningene til Krüger høyere. Langrennsløperen selv ønsker likevel ikke å sette noe mål om å vinne gull i vinterens Seefeld-VM.

Lyn-løperen er redd for å miste motivasjonen.

– Jeg ønsker ikke å sette det presset på meg selv, at jeg må toppe de resultatene jeg hadde i OL. Det var noen eventyrlige dager jeg hadde der, sier Krüger til VG.

Han må nok likevel finne seg i at det kan bli mye moro i Seefeld. Krügers sterkeste stilart er friteknikk – og det er stilen femmila i VM skal gjennomføres i.

– Jeg bruker OL-gullet som energi til å vite at jeg kan, mer enn at jeg forventer at jeg topper det. Jeg tror jeg kan utvikle meg som skiløper og bli en sterkere utgave. Så målet under VM er at jeg har veldig lyst til å dra hjem med en individuell medalje og stafettgull.

DEL artikkelen om du håper Simen Hegstad Krüger får en god sesong!

ANNONSE: Jo, man kan faktisk kjempe mot arvelig hårtap. Finn ut mer her.

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);