Det er spesielt én ting «Zucca» ønsker å forbedre – i det som kan være hans siste Rangers-sesong

Mats Zuccarello er ikke fornøyd med målfangsten i New York Rangers-drakta.

«Zucca» starter sin niende Rangers-sesong som en av lagets mest rutinerte spillere. Forrige sesong ble en skuffelse, da laget ikke klarte å kvalifisere seg til playoff, flere rutinerte spillere forsvant fra klubben og trener Alain Vigneault fikk sparken. Zuccarello og målvakt Henrik Lundqvist er to av få veteraner som har overlevd oppryddingen i stallen. Nordmannen er klar på at han på ta mer ansvar.

– Spillere som ikke var en del av ledergruppen tidligere må ta mer ansvar nå, mens lederne som var her før må være enda bedre. Jeg må være bedre og «Hanky» (Lundwvist, jou.anm.) må være bedre, forteller Zuccarello til New York Post.

31-åringen ble utnevnt som en av Rangers» assistentkapteiner før forrige sesong. Det er en rolle han ser ut til å beholde også under den nye treneren David Quinns ledelse, men nordmannen kan være ferdig etter sesongen. Kontrakten med Rangers løper ut etter sesongen.

– Jeg ønsker å være her, det vet alle, men jeg er sikker på at et annet lag vil ha meg om ikke dette vil. Men akkurat nå er fokuset på å gjøre alt jeg kan for at vi skal lykkes her, forteller Zuccarello.

Han ble klubbens poengkonge forrige sesong, men nordmannen er klar på at han er nødt til å bedre fangsten om et Rangers-lag i omstilling skal oppnå suksess denne sesongen.

– Jeg må score flere mål. Det er noe jeg kan forbedre, sier mannen med 102 mål og 213 målgivende på 463 kamper i NHL-grunnspillet.

DEL artikkele om du synes Mats Zuccarello er en fantastisk norsk idrettsutøver!

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);