Ekspert frykter dette kan få stygge konsekvenser - Sportsbibelen

Ekspert frykter dette kan få stygge konsekvenser

Robert Johansson har hatt en eventyrlig vinter i hoppbakken, men han gjør én ting som får NRK-ekspert Anders Jacobsen til å bekymre seg.

Johansson hadde et fantastisk OL. Først tok mannen med den berømte barten bronse både i normal- og storbakken. Deretter sikret han gullet som Norges ankermann på laghoppingen.

Onsdag fortsatte 27-åringen suksessen med NM-gull i Holmenkollen. Likevel er ikke ting helt perfekt.

NRK-ekspert Anders Jacobsen har bitt seg merke i at Johanssons høyreski ofte skjærer ut når Johansson setter nedslag. Det kan i verste fall bli skjebnesvangert.

– Han kanter skia, og det er litt «carve» å dem slik som på alpinski, og det gjør at du fort kan spenne det andre beinet, og da kan det bli stygt. Det går i 100 kilometer i timen i landingen der, sier Anders Jacobsen til nrk.no. 

Jacobsen påpeker også at nedslaget kan ha mye å si når topplasseringene deles ut. Hovedpersonen selv er klar over at han fortsatt har en del å jobbe med, på tross av et fenomenalt OL.

– Jeg har litt å jobbe med, helt klart. Av og til har jeg sånne dårlige landinger, så jeg må bli flinkere til å lande med kneet over tåa.

DEL artikkelen om du digger Robert Johansson!