Her er Klæbos krav før neste sesong

Johannes Høsflot Klæbo krever at morfar er trener også neste sesong.

21-åringen har nettopp gjort seg ferdig med en helt enorm sesong. Han ble tidenes yngste sammenlagtvinner av verdenscupen, i tillegg til at det ble hele tre gull i Pyeongchang-OL.

En nøkkel til Klæbos suksess har vært morfar Kåre Høsflot. Forholdet mellom de to har vekket oppmerksomhet langt utenfor Norges landegrenser. Morfaren har samarbeidet sammen med sprintlandslagstrener Arild Monsen.

– Samarbeidet mellom Arild og morfar fungerer veldig, og jeg kan ikke se for meg å bytte nå. Men det blir en runde som Arild og morfar og jeg må ta snart. Men jeg trives godt der jeg er nå, sier Klæbo til VG.

Norges unge skistjerne krever at morfaren blir med videre.

– Ja, det er ikke tvil om det. Min plan er at morfar skal styre skuta, og det tror jeg han vil. Jeg vil ha ham med videre. Jeg tror ikke de har sett det som noe problemet i år – og det har i hvert fall ikke vi.

I tillegg til å ha morfaren med på laget, lar Klæbo faren styre med økonomi og sponsorer.

DEL artikkelen om du gleder deg til å se Johannes Høsflot Klæbo neste sesong!

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);