Frida Karlsson bekrefter nå hva alle tenker om Therese Johaugs store comeback til langrenn igjen: «Nå er hun…»

Therese Johaug har gjort comeback i skisporet.

Og hun viste hele skiverdenen hvor overlegen hun fortsatt er.

Nå sier Frida Karlsson hva alle tenker om den norske skidronningen.

Etter måneder med spekulasjoner kom Therese Johaug forrige helg tilbake til langrennen igjen. Den norske skidronningen gikk inn i norgesmesterskapet og utklasset alle skøyteløpere fullstendig.

Johaugs comeback

35-åringen viste ingen tegn til å ha vært borte i to år og var helt overlegen i comebacket. Nordmannen vant løpet med hele to minutter og 49 sekunder foran toeren og sender nå en stor trussel mot resten av konkurrentene.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Foto: Terje Pedersen / NTB

Men det er fortsatt tvil om Johaug faktisk kommer seriøst tilbake til langrenn, hun har fortsatt ikke tatt stilling til om hun vil sikte mot ski-VM 2025 i Trondheim. Den svenske skistjernen Frida Karlsson så hva som skjedde i helgen og sier nå hva mange tenker om Johaugs retur.

“Imponert, men ikke overrasket! Nå er hun favoritt igjen, hehe», skriver Karlsson i en tekstmelding til SVT.

”Det er superbra”

Selv SVT-ekspert Anders Blomquist er ekstremt imponert over det Johaug viste i sin første ordentlige konkurranse på to år.

– Hun har trent bra, men hun har ikke vært i nærheten av det hun gjorde da hun var på sitt beste i fjor. Men dette er i topp verdensklasse, sier «Blomman» til TV-kanalen.

– Det er muligens en Ebba Andersson i superform, det er muligens en Frida Karlsson i superform, muligens (Jessie) Diggins i superform som kan matche henne. Det er superbra.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Foto: Henrik Montgomery / TT

Blomquist tror sjansene er svært gode for at den norske skidronningen velger å starte en hundre prosent satsing på langrenn igjen. Men det er én detalj som vil være helt avgjørende for Johaugs avgjørelse.

– Jeg tror sjansen er mye større nå. For hvis hun vil tilbake, så vil hun gjøre det for å vinne et VM-gull, alt annet er helt uinteressant for henne. Hun må føle at det er mulig, men jeg synes også hun bør verdsette. Hun har et lite barn hjemme. Er det verdt det?, sier skieksperten i sin analyse.

– For det er ikke bare å konkurrere, hun vet hva hun må gjøre det kommende året. Så sjansen har økt men jeg tror ikke det er definitivt avgjort. Men hvis jeg måtte gjette, vil hun prøve.

Tror du svenskene har noen sjanse mot Therese Johaug? Del artikkelen og si din mening!

Takk for att du abonnerer!
Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen senere.

Meld deg på vårt nyhetsbrev